Friday, February 26, 2010

EestiPoiss

reedeõhtutervitustega teid päevateemadega vaimustada püüab.
Ja positiivsel lainel teemat arendab.Tore,et noored kasvavad lausa silmnähtavalt. Jensu lõpetas täna töö Nordic Hotel Forum,is ja teisipäeval asub uude ametisse Tallinki süsteemi majutusasutuses.
Kus tema jaoks pealinna neljandas hotellis terendab uute, kõvemate pagunite võimalus koos tulusama ametipostiga. Alustas noore mehena ju Radissonis,nagu väimeespoeg Eero kipub varsti alustama Brüsselis Euroliidu tõlgina. Kuna kutsuti aprillis sinna töövestlusele.
Ja Berit,mu pesamuna on aprillist Shanghai Expol messigiidide vahetuseülemaks oma kabineti ja vastava palganumbriga.
Aga esialgu veel kestab talv-täna lahkus paks lumekiht majakatuselt ja potsatades tekitas inimesekõrguseid hangi ümber kodumaja.
Jõhvis oli tunaeile öösel selle talve lumerekord - 78 cm valget ollust sadas maha.
Lumeraskuse all sadas Vihulas täna alla isegi Sagadi noorloomalauda katus: õnneks selles osas,kus all vasikaid polnud.Päästjad tassisid loomad elusalt ja terve nahaga välja.
Lisa linnu-ja loomariigist.Teadlased tuvastasid,et mõned julgemad sinitihased on liigikaaslastest uudishimulikumad ja terasemad, uurivamad teadlasetüübid. Neil tuvastati nn uurijageen DRD4,mis olevat omane ka teatud inimtüübile ja on seotud uudishimuga. Konnauurijad jälle huvitusid, miks mõned konnaliigid on monogaamsed, elavad koos kindlate paarilistega.Keegi Lõuna-Ameerika vihmametsade isaskonn on nii terane,et tassib emase konna marjateraga kudu väikesesse veeloiku ja jääb seda valvama...Kullese kasvades jääb too nälga.
Ta läheb ja kutsub oma kaasa,kes pistab viljastamata marjatera tiigikesse, kus see on titele toiduks(?)
Siis uuriti teist konnaliiki,kes koevad hoopis suurematesse tiikidesse.Seal emane appi toitma ei tule.Teadurite uurimustööl oli järeldus: "tiigikese" suurus on määrav-väikeste lompide puhul on vaja emast appi ning see seobki paarid ühte.
Vahelugemist Libauudistest :
Keskmine palk olevat drastiliselt vähenenud,kuid see pole probleem: sellist raha polevat niikuinii keegi saanudki. Usutav repliik - kui loed internetikomme,saad teada,et tööinimeste palgad ongi 5...9 tuhat.Aga keskmiseks märgitakse ikka 11700 eeku kuus.
Täna loen Sulev Valneri kolumni,kus endine Maalehe toimetaja kiidab Euroopa linnades nähtud väikepoekesi ja -pagariärisid.Kas noor ja avala mõistusega ajakirjanik ei anna endale aru,kus on selle juured, et Maarjamaal sarnaseid õdusaid ärisid ei kohta? Lugu lihtsalt selles, et meil,suure raha võimu riigis, hoolitakse väikettevõtlusest ja FIE-dest ainult sõnades.Tegudes aga piinatakse ja vaenatakse taolisi eraklikke üksiküritajaid.Taksojuhtki ei saa ausalt oma sissetulekut näidata,sest see on tehtud mõttetuks. Miks peab maksma suurt sotsiaalmaksu ettemaksuna jms.?
Lõbusamalt lõpetades: Voldemar Kolga,laialt tuntud naisküsimuste ekspert, kommenteerib Õhtulehe juttu,et Presidendi vastuvõtul proua Eveliniga kätelnud härrasmehed jälgisid ainiti noore daami dekolteed. Vaatasid ja suhtlesid presidendiproua rindadega.No on ka mees,kellelt küsida. Terve Eesti ju mäletab,kuidas ta teleekraanil poolpurjusena ründas katmata rinnapartiiga emand Marje Hansarit Lauluväljaku üritusel.Kusjuures Rihol,tema abikaasal,polnud sugugi Rõõmus seal kõrval seista.
Põhinali selles,et Riho Rõõmus ongi mehikese pärisnimi. Kui midagi kurvastavat pole juhtumas...
Aga olge teiegi rõõmsad
ja valvake oma naisperet psühhopaat Voldemar Kolga eest
või oli ta psühholoog-vahet pole ?
Ravi vajavad mõlemad.
Mönusat weekendit!
Terw.
teie Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment