Sunday, February 7, 2010

EestiPoiss

va väsimatu kui noor rähn,ise mitte enam nii noor,aga tervitab ja toksib ikka.Ja rõõmustab,et ei väsi imetlemast ja uudistamast elu tema eri ilminguis.Enne kui siirdume teadusejüngrite pärusmaadele, muljetagem Inglise kuningakojast.
Kus kuninganna just võtmas vastu Ghana riigipead abikaasaga.Masu vist rikkunud lifti ja must prouhen on sunnit ronima kaubalifti et maanduda teise korruse söögisaalis.Kokad köögis on õnnelikud,et 18 minutit viivitust annab võimaluse road täielikult valmis teha.Kaks remarki sinivereliste päevakestest.Kelnerite armee saab märguandeid värvilistest tulukestest:sinise aegu tuuakse eelroad,rohelisega kantakse ette juba põhitoidud...
Ja punaveini valamisel täheldab sommeljee,et jook mulksub pudelist väljudes meloodiliselt.See on siis õnnelik vein,resümeerib mees. Kes ikka julgeks kuningannale pakkuda mingit õnnetumat vedelikku?
Ent siirdugem tavainimeste ellu ja vestkem kehavedelike vahetusest suudluse ajal,nagu teadlased seda näevad-tõlgendavad. Suudlus -see on terve teadus,väidavad nad,ise kah Albioni maalt.

Kutsuvad nad seda teemat e.teadusharu filematoloogiaks,kuna kreeka keeles olevat sõna filema-suudlus.Mis ei toimi pelgalt tujutõstjana,vaid isegi terviseparandajana.Väidetavalt eritub suudeldes eriline, lausa "seksuaalne" sülg,mis rikas kaltsiumist ja fosforist,need aga hoiavad ära parodontoosi ja kaariese.Muuhulgas eritub kirgliku suudluse käigus koguni 12 kalorit,mis aasta jooksul võimaldavat kaotada kehakaalust terve kilogrammi.
Ja veel:huulte õrna liitumise korral aeglustub mõningate keemiliste ühendite eritumine organismis,mis osalevad inimese vananemises. Nahk sileneb,sest pinguldub,sama juhtuvat ka lihastega...
Oluline olevat suudelda keskeltäbi kolmeminutiliste seansside kaupa.
Järgmisel kohtumisel astume siit sammukese edasi.Seniks aga
Kõike kõige paremat!
teie Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment