Tuesday, February 16, 2010

EestiPoiss

see Linnumees,siit lumehangede vahelt tervitamast ei väsi.
kusjuures
issanda sulelised kuskil mujal toitumas vist käivad:eimingit säutsujate elevust täna.Mil miinuseid kümnest vähem. Vana vares küll hommikul naabriaias oksal valvas,kuid pärast seda,kui olin õhupüstoli laadinud,va hallivati-kraaks põgenes.Jälgi jätmata.
Jälgi ei tohi minagi jätta oma koolimajja,Eesti keele ja kultuuri instituuti.Me õppejuht Siiri Soidro just teavitas,et olen ka loengukülatustest vaba kuni akadeemilise lõpuni tuleval kevadel. Mispeale võtsin kohe taas ühendust AMTELi peamees Jaak Uudlaga et kokkusaamisel vanaautode DVD-filmi projektist rääkida.
Intervjuud Autoettevõtete Liidu juhtkonnaga tarvis käima tõmmata, sest kaugel see märtski enam.
Huvitav seik oli see,et eilse, Kristina "Kiku" hõbemedalivõidu rõõmuhõisete kaja polnud Vancouveris veel vaibunud kui mul oli päral suusahunt Simo õnnitlusmeil Tamperest.Samas teatas ka,et on enne me märtsikuist trehvamist Tallinnas valmis kohtuma Laose Matiga Helsinkis. Mis on minu kui suhtekorraldaja-turundaja töövõiduks nii siin-kui sealpool lahte.Ja tõotab boonust kui diil korralikult käivitub.
Teinegi hüva uudis terendus -seekord Elmari uudistesaates: mu "patsient" elik eurovalimiste kandidaat Indrek Tarandil on lootust saada EW järgmiseks presidendiks.Kui uskuda Postimehe gallupit.Nii et mu tee viib siis Presidendi meeskonda? Korra juba olin seda sammu astumas - kui Sa Lundo palus nõusolekut asuda presidenditiimis Tunne Kelami seljataha. Nagu ka kuningriiklaste kambas pürgimine Riigikokku läks nahka seegi lootus...sest üllatuslikult kappas lavale must hobune:mr.Kikilips sealt Mikihiireriigist.Ja ratsu käis dora2-berta4 või kuidas nad ütlevadki..Igaljuhul Tunne Sink oli löödud.
Ärge te laske end lööduks tunnistada !
No way !
Ka Tarand,me tulevane President nendib:sada tuhat töötut on valitsuse paratamatus
Et siis töötud pro.löödud
Kes täna kogunesid ülipikka sabastikku lauluväljakule-sotsiaaltöökohtade börsile.Kus värvati pargivahte ja -koristajaid jt teise sordi inimesi hädaabitöödele.
Sest kes pole endale palka eurodesse ringi vormistanud,katsuvad läbi ajada vanade,kustuvate kroonidega,viies neid ühes kuus koju või poodi 70...170 tuhande väärtuses.
Ja üritades kah raskete aegade kiuste elus püsida ning särada või õitseda-kes kuidas.
Mida teilegi soovin ja soovitan.
Olge terved!
Kõige austusega
teie Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment