Tuesday, February 9, 2010

EestiPoiss

Nonii.Pall on siis Narva mnt peal -mängujuht Ave Vilu käes. Invaõppurite tugiisikul palusin lahendada dilemma:ühelt poolt pean ma kevadeks muretsema hingetaha 15 AP (ainepunkti) jagu häid teadmisi.Teisalt aga teatas EKKi direktriss,mu eilne lektor,et minu kursusele regamine ebaõnnestus,kuna olen akadeemilisel.Milles on küssa,tahaks teada.
Sama küsisin täna ka mr.Gary Smithilt,kes taasteavitanud mind mu müstilisest võidust seal kaugel mustade maal,kus valmivad Nigeeria petukirjad.Fantaasiavaeguses ei saa seda suguharu kahtlustada:nüüd küsivad mustpepud 270 naela,mis olevatki delivery taxes,aga jaguneb nii:kindlustussumma 150.- Ja auto ning tceki kohaletoimetamine vaid 120.- Kräsupeadele pean meilitsi lähetama rahvusvahelise passi foto ning oma pildi.Et kuller ei eksiks(?) Ma kirjutasin vastu: kallis Mister.Kas olete saanud mu kirja koos kõigi vajalike andmetega?kuna üks Euroliidu korralik kodanik maksab võidu kättesaamisel kohe nõutavad United Kingdomi maksud. Miks see kassi-hiire mäng hea on,küsite. Et mu nahk püsiks vintske ja sulg ning english ei läheks rooste,vastan.
Ja et püssid ei läheks rooste,on sõjaminister Aaviksoo,Karutapja relvastet mehed alati valmis. Seni viimase rindesõnumina pajatab tänane EPL: Eesti kaitsevägi peab lähiajal saama varustusse kõrbevormi - jakid,püksid,skautmütsid ja kiivrikatted.Tagasihoidlik kulutus piirdub 2,2 miljoni pluss käibemaksuga.
Loen seda uudist ja rind pakatab uhkusest.Rommel jäi küll liivaväljadel hätta kui autod, tankide roomikud ja mootorid liivakahjustusi said.Aga eesti mees ei karda hunti,läheb julgelt metsa(kõrbe) ja müdistab ni et berberitel hirmust püksid liiva sõeluvad.
Miks meile seda vaja?Kas ongi õigus Tartust Mikihiiremaale pagenud juudipoisil,kes oma vastüllitatud vihkamisraamatus kirjeldab eestlasi kui õelat,kurja ja vihast,tigedusest ja tapa- ning kättemaksuhimust värisevat natsiooni.Sest kui meil on ikka veel KAITSEvägi,kas loodame soojenemist,et valmistume kõrbesõjaks kui kõik ära kõrbeb? Täna kõrbeb küll vaid majandus, aga homme? Ja kas on mõtet Pupu ajal matta hiigelsummasid Sõjaministeeriumi haldusalasse?Kui samal ajal kõrbeb kogu tagala:kus siis tärkab kahuriliha kui lasteaiad-koolid rahatuks jätame ja pered on töötud ning söömata? Kas palkame Mobutu mehed khakivärvi varustusse?
Miski on mäda siin Dannebrogi sugulasmaal,ei lange taevast lippe ega relvi,toidust rääkimata.
Sõjardilainel edasi tormates:täna teavitas raadium,et Eesti asub kah võitlusse Somaalia piraatidega (!)
Ju on sealt loota karmilt aakrikku,kui kaaperdatud laevad oma randadesse peibutame.Muud mõtet ma diilil ei oskagi märgata kui et rohke sõjasaagi-võimalus. Maarjamaa liivalaigulised ajavad konkskäsipiraadil ja ta raudjalg-kolleegil hirmu nahka ja rebib sideme silmaaugult kut niuhti!
Ja surnupealuulipp langeb mastiotsast lainetesse.Pudel rummi viieteist mehe käest surnukirstu päält võtakse ja ulatatakse admiral Kõutsile. Kes vurru noolides laseb kõrisõlmel mulksuda.
The end,lõpp ja finito.
Konets. Pi...ets katjonku.
Vahvate meeste sugu ei ole koolnud.
Kuidas ka amerikaniseerunud tartlane ei kurvastaks.
Elame edasi.
Parimatega
teie Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment