Monday, February 8, 2010

EestiPoiss

Õhtust,õpihimurlased lähedalt ja kaugelt!Tulin koolist , ei lumesadu, muret kusagil.Vaid soolalumesegupudrus kakerdamine sujus tükati vaevaliselt .Nii et koju jõudes end lausa puujalglendur-Maresjevina tundsin.Kangelaslikult kohalejõudnuna,noh.Ka koolis sujus kenaste. Kui pr.Reili Argus palus redigeerida restoranimenüü avalehte,mis vägagi pateetilise,lausa ülevuliseva tekstiga.Ja ütles:kes selle sõnavohamise kaunisti lõpetab,võib end lausa kohe reklaamifirmasse copywriteriks pakkuma minna. Ilma suurema pingutuseta sain hakkama,pistsin sobivasti sisse:"pakume maitseelamusi",millega kohe kiita sain.Kõrvu liigutama ei kukkunud,sest toatäie verisulis toimetajahakatiste keskel särada pole ühele eakale peatoimetajale just helgeim saavutus(!)
Enne kui lubatud põhiteema ligi astun,muljetaks Gaute Kivistiku e. Rohke hommikunalju.Libauudiste põhinael oli euro tulek ja kaasnev rahavahetus:Sellega muret pole,sest vahetusraha ju polegi. Teine hea uudis oli,et Tallinn avab kohe jääteed -esialgu kõnnitee, pärast juba kogu teedevõrgustik. Näis,mis homme juhtub.
Eilsest teemast jätkulainel:kahe tuhande uurimisaluse küsitlemine näitas,et ainult ühe suudluse põhjal saavat otsustada milliseks kujuneb nendevaheline seks.Emotsionaalne ja seksuaalne sobivus selguvat just sel moel - spetsialistid arvavat,et taoline kontrollmoodus olevat alati omal kohal. Ja veel- arglikult suudlev mees ei hoolivat liiga impulsiivsest kaaslannast.Ja naispoole mentaliteet olevat vastupidine:arglikult suudlev daam olevat äärmiselt huvitatud aktiivsest mehest.
Järgmisele levelile ronides,nüüd juba Mikihiiremaa seksuoloogide töömailt -lombitagune parim seks kestvat 7...13 min.Thamesi kallastelt kostab vastuväiteid :inglaste arvates hakkavad hellitused mõjuma alles 31.minutil päras vahekorra algust. Taust on selline,et suguakti käigus hakkavad nii naise kui mehe organismid tootma aineid,mis neutraliseerivad vabade radikaalide tegevuse.On kohane meenutada:vabad radikaalid kiirendavad vananemisprotsessi, ja võivad olla mõjureiks ka haavandtõvele ning teistelegi haigustele.Ained,mis suudavad neutraliseerida vabade radikaalide toime,tekivad inimese organismis seksuaalse erutuse esimestest minutitest alates,kuid alles 30-40 minuti möödudes on nad valmis positiivseteks mõjutusteks.
Muide,diabeetikuile soovitavad meedikud tegelda seksiga korraga mittevähem kui kolmveerand tundi.Neile,kel gastriit,angiin või artriit,soovitatakse intiimvahekordi mis kestavad rohkem kui tund aega.
Kas usute või mitte kuid need tähelepanekud olen leidnud vene meediast.Kommunistid udutasid meil küll kõikvõimalikel teemadel, mille autentsus oli kaheldav,mäletan ka oma ajakirjanduslikust minevikust.Tollest vahust võiks -ja ongi-kirjutatud terveid toatäied raamatuid.Suguelu teemadel tol ajal suurt sõna ei võetud. Ainumõeldav suguakt punaste päevil oli (vist Odessa juutide arvates)kui partei põrutas rahvale(?)
Kordan eileöeldut:kui minu elu oleks film,oleks see alla 16 a keelatud.
Jääge terveks!
väsimatult teie
Neemo E.Poldre
P.S. Neegus Alex Jeferson pommitas kirjaga:kuhu jäi võitja panus võidu kättesaamisse? Vastasin,et jagagu Londonis mu summa me kahe vahel-7500 naela jagub kahega kenaste.Pool saatkugi kohe ära. Siis maksaks 500 kautsjoniks.

No comments:

Post a Comment