Thursday, February 25, 2010

EestiPoiss

nädalalõpp väheke neljapäevaõhtu nägu juba on- ning homne,reede, pole enam mägede taga. Mimmi on meditachuunis oma suurmõtlejate rühmaga,mina siin meediamonitooringuga tutvumas.
Ja võtan hoogu,et oma intervjuuküsimused Hitehi noorele omanikule
Kriisa Tomile saata.
Vahepalana piilun automaailma uudiseid. Hiina tootja invasioon stardib Eestis, kulgeb läbi Läti ja Leedu edasi Euroopasse.
Hiina autofirma nimega Great Wall Motors väidab,et on saanud juba Euroliidu tüübikinnitused ning kukub vist kopeerima Fiat Pandat ning Toyota Yarist.
Meil olevat sündinud isegi vastav diilerfirma Great Wall Nordic, väidab nende värvatud asjapulk,mu tuttav Ringo Rahumeel,kes oli varemalt tööl kas Faktos või koguni Amservis,ei mäleta. Aastalõpul pakutakse kahte mudelit, 2011.a. lisanduvat veel 1-2 versiooni.
Ent nüüd piiluks kodumaisesse lehmalauta,kus eestlastel olevat koguni keskeltläbi 80 piimaandjat lätakate-leedukate kurva ja tühja lauda kahe lehmakondi vastu.Mis tost rääkidagi oleks kui meie lehmade piim nüüd suurte paakautodega lõunanaabrite suunas ei loksuks.Lausa õnnistus karjapidajaile,et keegi ometi märkas neile õiglasemat hinda maksta!
Seevastu USA Georgia ülikooli teadurid märkasid,et mehe ajus tekkis erutus naiskodaniku kurvilisi kehajooni uurides just sellessamas ajuosas,mida mõjutavad alkohol ja narkootikumid(?)Meeliköitvaim olevat mehepoegadele nn liivakellafiguur a la Marilyn Monroe.On see teile uudiseks,et ilus naine mõjub joovastavalt?
Ja on see teile ka uudiseks,et keskmiselt on mehepojal elu jooksul tosinajagu lähedasemaid suhteid kaunima vastassugupoolega.Ning piigadel keskeltläbi seitsmel juhul jälle poisslastega.
Kas mahtusite raamidesse või lõite limiidid lõhki?
Kui midagi pooleli,minge ja jätkake.
Olge terved ja tervitatud!
Teie Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment