Sunday, February 14, 2010

EestiPoiss

sõbrapäevatervitusega siit hiilgab.Ja täheldab,et sõbrad on justkui tähed:alati sa neid ei näe,kuid tead,et on ikka olemas! Eile ja täna lähetasin sõpsidele e-maile. Osaga neist veetsime eilse õhtu Beriti pool,kus pakuti muljetavaldava kvaliteediga burkse,mis ühistoitlustuskohtades rämpstoiduks kutsutud.Kuid kodutööna valminuina hoopis teist masti söödavat esitavad.Nii et isegi mitmed abielupaarid otsustasid:selline eriline burgerikotletikuumutaja on vajalik nendegi kodudes.Suures elevuses unus saabunud tiigriaasta hoopiski.Ei olnud keegi tiigriks maskeerunud ega teinud kurje kiskjahääligi. Mingeid hääli ei teinud isegi väike kuuekuune Hendrik,kes oli kas ema-isa süles või lebas diivanil ja kuulatas hääli,mida tootis toatäis sünnipäevalisi.
Küll aga on kiskjaloomusega me eilne päevakangelanna,Alabama ülikooli bioloogiaprofessor pr.Bishop,kes mõningail välispressi andmeil oleva aastal 1986 seletamatuil asjaoludel tulistanud surnuks oma lihase venna(?). Ja idiootsuses seda tarmukat daami kahtlustada pole võimalik-mulluse bioloogilise avastuse eest olevat pälvinud 1,2 milj USD suuruse preemia.
Huvitav küll-inimesel pole justkui raha- ega muud muret,aga kutsub neid ise esile.
Nebõlo petcali-tak tcorti nakatcali,ütleks seepeale slavjanin. Eks tõlkige ära kui keelefriigid olete!
Mina aga võtan hoogu,et Andrei Konstantinovi õpikut tõlkima hakata. Ongi tagumine aeg,sest 22.02 toimub Meriton Grand Hotel,is tolle rahvusvahelise pressiklubi Impressum korraline kohtumine üleliidulise(!) raadiojaama Majak tippjuhi Sergei Silaviniga.Pean ju Natalja Kossarevaga kokku leppima kauaks ta üliharuldase raamatu mu kätte jätab.Ja Vitali Belobrovtsevi kaudu tõlkimisloa hangin, seda ta ju lubas.Loodan nii oma õpinguis vajalikke lisapunkte saada, kui tööga ühelpool. Lootus jääb.
Elan küll päevake korraga kuid plaane teen ikka.
Sest inimene ilma unistusteta olevat kui tiibadeta lind!
Kasutage ja sirutage tiibu,kui kevadpäike kõrgemalt käima hakkab.
Kaunist sõbrapäeva jätku,sõbrad lähedalt ja kaugelt!
Ja olge muidu mõnzad!
Igavest teie
Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment