Friday, January 11, 2013

Tülilõkkesse lisati hagu

Elektritootjad-narvakad said tülilõkkelisa.Neile visati kui kont hambu Voka külasse püstitatud peotelkide kompleksiga mis hõlmas poole jalgpallistaadionist.Ega ma kurb ole,et õigeusu kiriku uue aasta peoks midagi suurejoonelist tehti,kuid streigiähvarduse taustal näib see väljakutsena-näete, mis me võime, kuigi raha pole. Ka sama rikkurfirma teine pralle saab teoks-Tallinna Lennusadama angaaris ehk ilmselt muuseumi alal.Kas  plaan teha kaks üritust oligi tingitud sellest, et lipsuga mehed pidutseks eraldi,pealinnas.Ja õlisemad vennad perfeerias, minetea. Peaks helistama EE pressiesindaja Eliis Vennikule saamaks teada tõde.Aga elupõlise leheneegrina, tundes Eesti olusid/tavasid arvan niigi märki tabavat.
Ju tabas märki ka reservkolonelleitnant Leo Kunnas, kes kirjeldab Eesti uut riigikaitsekontseptsiooni kui läbikukkunut,mis mängib pealetungi korral me nö iseisva riigi sujuvalt idanaabri kätte.Kuna nüüd on põhivastutus siirdatud Kaitseliidule, kes ei saa asendada kaitseväge ega tema funktsioone üle võtta.    Lõpetuseks teatab ta -kui partei ja valitsuse enesehävituslik riigikaitsekontseptsioon rakendub, võib idanaaber oma FSB ja GRU agendid kõik rahumeeli koju kutsuda.
Mul isiklikult vist sügav poogen teemast. Täna saabus kulleriga ilmselt mu lahkumiskingitus pojale, milleks oli Sloveenias sündinud extra vastupidav ergonoomilise varrega eritugev labidas.Tööriist, mida saab edukalt kasutada   nii lumerookimisel kui puistematerjal teisaldamisel.Palju mina enam teisaldan,teab vaid meie Isa taevas.
      Luksemburgi Beritiga saime jälle skaipida keskpäeval-no küll me Annake on elav ja söakas piiga.Kui pistad Mummukese pudelisse ja unustad korgi peale keeramata,ongi kohe väljas ja vabaduses.
Tuli kutse ajakirjanike liidu keelekoosolekule,kuhu ma ei satu,sest libedus ei luba.Vabanduskirja paningi kohe teele.Loodan et õeraas käib seal ja kuulen temalt,mis olid põhiteemadeks.
Minu tänane uudisnupuke on sellest, et risti vastu kompartei omaaegsele keelule valas Liiza meile pitsikese brändit kapsasupi juurde.Vat Breznevi riigis tõsteti kord mu noorusaal konjaki hinda.Maksis 4.12,üleöö aga juba 8.12.Põhjendus oli järgmine-üle kogu suure riigi esines konjaki raiskamist,seda joodi isegi kapsasupi juurde.Palusin Liizal tuli toas kustutada, tema vaid sikutas kardinad ette-justnagu hakkaksime liha sööma, nagu sovjetiajal räägiti... Sest oli ju liikvel selline nali-kui sööd perega liha tõmba kardinad ette et kade naaber ei piiluks.
Talvekütet vist juurde soetada pole suuremat mõtet,sest jaanuari ots paistab ja keldris veel mõningased varudki.Lisaks järelejäänud puitmaterjal, mis poja poolt saetud ja sinna talletatud.Kümne miinuse juurde pidamajäänud Tallinna talv ei aja kah hirmu pääle.Sest külmalainet pole ennustanud ühegi Kuuse-taadi seapõrn.Muudest tulevikuplaanidest niipalju, et pulma-aastapäeva tähistamine 3.märtsil peaks toimuma Viru varietees,mille 40.aastapäeva suurejooneliselt juba seal tähistatakse.Russkoje Shampanskojet tõttab sinna koos teise sama olulise pruutpaariga manustama ka teie ustav
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment