Tuesday, January 29, 2013

Pojukeste kantseldamise päev

kukkus seekord täiesti ootamatult tänasele,mis küll nö vägede liikumist ei seganud ehk teisisõnu minu ja Liisa päevaplaani ei kõigutanud.Polnudki midagi ekstraerilist kavas peale mõne tarvilise poeretke ning autovahetuse, mis tähendas Faktoauto luikvalge asendusJuke ringilöömise tagasi me pruunikarvalise oma pereliikme vastu.Mis käis tervisekontrollis,sest kuus miinuskraadi osutusid talle ootamatult piirkünniseks millest allapoole langeva pügala korral tekkis käivitustõrge.Putukas mõtles kaua enne kui starteri taha haakis. Kuid tark ajudiagnostikaseade mingit hälvet ei tuvastanud.Mina tegin sellest kaks olulist järeldust
A autoesindusel peaks olema remondikojas külmkamber kuhu õnnetuke pista et remondimees saaks aru mis viga ja kus viga, sest hubases värkstoas käivitub ju luksilt.
B kui vaja häälestada ABS-i aju,vajab remondikoda kuiva asfaltrada,sest talvelibedal teel miski ei reeda kus apsakas peidus.See selgus äsja Topautos kus Seati muredega hätta jäädi just selsamal põhjusel.Tegelt tuleks lisada kolmaski point-inimene peab sõitudeks kasutama hoopis classic car kategooriasse kuuluvat relva,sest siis pole ta köidetud ühegi autoesinduse aega ja raha nõudvasse haardesse,vaid seab ise jagaja kontaktivahe paika,vahetab õigel ajal süüteküünlad ega lase ventikarihma lõdvale ning akut tühjaks ning sõidab nagu mees muiste.Kes korra nädalas kapotikaane avab ning sinna pilgu heidab.Kiskudes korraks ka õlivarda välja ning uurides,kas õli viga ei ole või õli enam pole.Nii lihtne see eluke ongi kui retroautoga ringi kimad.
Olgu-olgu.Naaskem pojukeste päeva manu.Mis algas sellega,et tuppa tuli Patrik kolme mängupüstoliga,mis tema, minu ja Sebastiani vahel kenasti ära jagati.Ja siis läks tulevahetuseks.Kuna kaks kumminoolekestega tuld andvat relva jäid koju,tuli suuga pauku imiteerida.Näitekunstist vaimustunud Patrik kukkus alati kenasti teatraalselt vaibale kui arvas end pihta saavat.Sebastian üle toa vihisevatest kuulidest ei hoolinud või oli tegu kaitsva kuulivestiga,aga see mees ei pannud kordagi saba maha.Mina varjusin tugitooli seljatoe kaitsvasse turvisesse,sest mul lubati seal istudes lahingut pidada.
Sõda läbi,istusime koos Liisaga mängulaua taha.Kus tünnilotoga selgus,kes paremini numbreid tunneb ja kiirem mees on. Näitlejaverd Patrik oli taas hoos-kui mina sain oma kastikesed täis ja osutusin võidumeheks, hüüdis noorsand ikka Braavo,maestro. Hilisemas doominomängus jätkas ta omas heas stiilis,tõustes teispool lauda püsti ning surudes mul kätt kui võitsin.
Siis nõuti minult arvutit,mille Delfi mängude piljardis oli Patrik alati esimene käsi lauas.Sebastiani lemmik oli taas takistussõit ATV või krossimotikaga.Hiljem paluti mul avada  Hiina liikluskaamerate sait,kus kümneid päris juhme avariisid.Seda leidmata guugeldasin Venemaa liikluskaameraid,mida peaksite ise vaatama.No ei ole võimalik et niimoodi sõidetakse.See repliik on pärit pojukestelt,mispeale Sebastian palus pliiatsit ja paberit,et hullemad juhtumised endale joonistades jäädvustada. Ja tegigi pildi kus sõiduauto maandunud bussi katusele.
Ja siis saabuski ema Ksenia, kellega koos mindi naabermajja,oma koju pilti lõpetama.Kena tegevusrikas päev kadus pikkamisi öösse,sest Kriminaalse Venemaa eluolu uudistades avastas nii mõnda sealsegi skandaalse Hoiupanga tegemistest teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment