Friday, January 4, 2013

Kõrvaltvaatajana parteielu jälgides

võib teha päris üllatavaid tähelepanekuid.Kod.Grjazin näiteks on moodustanud meediavastulöögi-grupikese. Kes tegutseb nagu ta isegi.Kui leiab avalik-õiguslikus meedias midagi parteilastest ülikuid halvustavat või karikeerivat, suunab oma rakukese liikmed lahingusse.Tajusin/hoomasin seda viimati pärast hiljutist head, aastavahetusprogrammis näidatud filmi Seenelkäik, millest olengi jubas juttu teinud. Ummamuudu elamuse sain kommikildudest,mida rebisid internetis vist noored, lõpuni ustavad valitsuspartei-broilerid.Ridamisi lendas letti filmi autoreid halvustavaid märkusi  a la kuidas etv-s ometi nii võib.Mitte keegi ei tulnud selle peale, et kuidas riigikogujast poliitik ise nii tohib. Selge see, et normaalne lugeja küsiks sedagi.
Teisalt tahaks teada, kas vahel mõne Nõmme pühakoja läheduses luusiv klassivend JR on ikka nii pastori nägu, et igasugu kummalisi ettepanekuid kuuleb.Vennastekoguduse palvela juures Mustamäe nõlval ligines pikkade hallide juustega ja prohvetliku väljanägemisega mehele noorpaar, kes küsis arglikult-kas te ei tahaks meid  laulatada. Päevake hiljem luusis hallipäine hipijuustega klassivend Nõmmel Rahu kiriku kõrvaltänaval, kus talle liginenud  noorik päris,kas ta ei tahaks tema last ristida...Muidugi tahaks,aga ma ei tohi,sest pole vastavaid volitusi,tunnistas vana pinginaaber.Kes on kunagi selgitanud millal mees on vana.Nimelt siis kui lähed Kivimäe sauna ja avastad, et meeste riietusruumis töötab saunanaisena sinu klassiõde...
Onju tabavalt formuleeritud,eks.
Remark.Meedia väidab,et meie metsades on tekkinud suur-kirjurähni uputus,kes saabunud Venemaalt ja Soomest. Järeldan, et ju on neil metsad paremini hooldatud ning puusööjad-sigidikud-mutukad nosivad vaid meie metsa mahakukkunud puude kallal.
Lõpetaks päris hea naljaga.Aastalõpuprogrammis oli etv-s killuke kus legendaarne Ita Ever sai süüdistuse dopingutarvitamises,kuna on omaealiste seas nii vitaalne ja särav.Ning nüüd võetakse temalt kõik viimase viie aasta autasud ja preemiad.Kui dopingutarvitamine tuvastatakse.Näitleja poolt kenasti väljamängitud lugu koos vastava pressikonverentsiga oli viinud mitmedki näitlejatari tutvuskonnast küsimuseni-kas see kõik ongi tõsi.Helistavad ja pärivad.
Olge alanud aastal terasemad ning osake huumorit ära tunda
soovib teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment