Wednesday, January 9, 2013

Lisaks kriminaalse Venemaa

huvitavale telematerjalile on õpetlik lugeda printmeediast ka omamaisest rafineeritud kuritegevusest.Näiteks sellest kuidas ärimees Andrus Sukles tellis diilipartner Tullio Libliku palgamõrva.Postsovetlikus äriruumis päris tavaline tegevus. Kuid tavatu oli see, et vennike jäi teoga vahele.Süü tuvastati, kogu lugu harutati lahti ning mees väljus kohtusaalist ausa mehena.Kuis nii, küsite.Seadusepügalaid uurides leiti, et palgamõrvar, kellele erialast tööd pakute, peab olema ilmtingimata Eesti kodanik.Sest muidu võivad käibe-jm riigimaksud tasumata jääda.Selle tõdemuse avastasin ma ise kui Andrus vabastati.
    Kohtus leidis kinnitust, et Sukles soovis oma endist äripartnerit tappa ja soovis, et seda teeks teine isik. Ent kogemata komistas hakkaja,kuid kogenematu mõrvakavandaja- nooruk politseiagendi/koputaja otsa, kes polnud Eesti Vabariigi kodanik.Kes sai stardiraha tuhat eurot enne töölehakkamist kätte ning pidi saama tulemustasuna üheksa tuhat eurot pärast mõrvaakti sooritamist.Kohus veendus,et tegelikult tahtiski Sukles tappa. Ja järgnevalt lugege mida arvas ta kaitsja K. Namm. Kinnitame jätkuvalt kindla veendumusega, et Sukles ei ole toime pannud tegu, milles prokurör teda süüdistas,millist asjaolu kinnitab ka tänane õigeksmõistev kohtuotsus. Huvitav keiss just minule,kellele horoskoobi  kohaselt sobivad nii ajakirjaniku kui juristi amet.Tegelt tulnuks õppida ka juurat,nagu selgub.Sest praegu jääb selgusetuks et kas tõesti ja miks,  vaid vale inimese otsa komistamise tõttu on Liblik elus, aga Sukles ausam äriinimene kui kunagi varem.Oli ju mõrvatellimus ja liikus ka vastav raha...Peab lootma et kui Sukles edaspidi tahab kedagi ära koristada on õppetund olemas.Mingid õppetükid peaks olema lahendatavad ka mede linnaisakesele.Tasuta küttepuude ja talvekartulite action jooksis lumme.Nõmme vanatädile viidi koorem jämedaid tammepakke,millega keegi midagi teha ei suutnud. Kartulid võttis külm ning jäägid veeti metsanotsudele.Linnakodanikele jäi vaid soe õhk mis heade lubadustega suust välja lehvis.Järgmine ämber oli hübriidautodele  tasuta parkimise lubamine pealinnas.Mis viga lahke onu olla,kui vaid üks-kaks hübriidi oligi.Niipea kui autode arv üle kümne kiskus lõi see lubajal hinge kinni ja vakselt neelati lubadus koos süljega alla.Siis lubati ja tehti tasuta linnatransport,aga märgati kohe et kitsendused peavad ka olema. Jäetigi soodustus vaid tallinlastele.Vahepeal kiideti end rohe-rohelisteks ning pakuti elektriautodele tasuta parkingut.1.jaanuarist tehti lõpp sellelehi hüvele-jaksad osta kalli auto,siis jaksa ka raha meile kokku tassida. Kas kurbade lugude lõppvaatuseks saab olema pileti taasleiutamine. Elame-näeme.
Jääb loota,et elame ja näeme kõik mis juhtuma hakkab kui valimised seljataga.Teadupärast ongi karta,et kui konkurendid pumba ligi saavad,siis on selle sõidu ots käes
pelgab üksjagu häid lubadusi kuulnud paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment