Wednesday, January 16, 2013

Aga hommikud meil siin vaiksed

neil päevil kui Liiza ei pea tööle minema.Sest nagu tänagi saan rahuliste põõnata poole kümneni selmet avada silmaluugid juba kell kuus.Sest madam KRUPSkaya, see mede uus kofimassin sisiseb juba varakult me  köögiletinurgas endast puhastusreziimil auru väljutades nagu seltsimees  Lenini elukaaslane-juuksekrunniga kuklas lambasihver Berni üürikorteris,kui armas Volodjake jälle kippus linna raamatukokku, et aina   ÕPPIDA,ÕPPIDA,ÕPPIDA Nadezda Konstantinovnal polnud midagi õppimise vastu,sest Razlivi onnikeses kus polnud võimalustki raamatulehtede asemel sahistada noorte daami, Uljanovi favoriidi Inessa Armandi sabasulgedes,sisises kuulus võitluskaaslane Nadezda väga harva. Siin välismaal aga polnud emandal võimalustki jälgida kuidas suur riigipööraja oma päevakesi veedab.Kas mässab endiselt naistega või istub raamatukogus, kirjutades oma kuulsaimat romaani Mida teha.
         Ekskurss minevikku lõppegu siin ning jätkugu linna valitseva partei suure töövõiduga.Kesikud nimelt suutsid laiendada oma valijateringi seltskonnaga,kes suht lihtsa nipiga varastab linna üleilmselt kiidetud tasuta ühistranspordis tasuliste  tulnuksõitjate piletiraha.Sest koolipoisilegi lihtsa võttega napsavad valijad salamisi kaasreisija taskust roheliselt kaardilt pealelaetud raha ja toksivad selle oma taskus peituvale tühjale sõidukaardile...
Väidetavalt olevast see säästlikuima lahenduse otsinguil tehtud arvutiprogrammi aps.Aga kuna juhtpartei poliittehnoloogid liigutavad moel või teisel sadu tuhandeid toetajaskonnale oma võimu tsementeerimiseks, ju ei jäänud kurbadel keskutel muu varianti kui alustada peenrahaga.Sest opositsioonivennikeste lüheldased käekesed  ei ulatu  PRIA ega suure liidu miljoniteni...Neist toituvad ja kosuvad vaid Suured Poisid.
Ärge mõistke mind nii, nagu hoiaks ma paremale või vasakule.Tegelt on vaenujalal pada ja katel mustad, ühed neegrid mõlemad. Hunt nendega,lähen parem Liizale veebruari keskpaigaks lennupileteid ostma,sest Beriti sünnipäevale minek ju. Need,kes aeglaselt liiguvad,istugu parem kodus. Repliik,mis aasta viimasel päeval Haapsalus, Rannarootsi keskuses kuuldud.
Saatusega ei sõdi,kinnitab teie
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment