Tuesday, January 8, 2013

Eilne südaöö üllatas

huvitava teadmisega.Portaal Geni serveeris info et olen oma isa venna August Ranniku liinis seotud president Arnold Rüütliga tema ema Juulia/Juuli kaudu. Meie Raplas elavast sugulasest Ilme Känd jääb saarlasest  presidendi pereni veel seitse isikut nagu internet pakkus. Ma kohe ei teagi, mida selle teadmisega nüüd pihta hakata. Ju löön onu Arnole mõnel pidulikul kohtumisel käe pihku ja tutvustan end, et minagi olen kohal.Üllatus missugune.
      Kindlasti olid üllatunud ka poliittehnoloogid kui kuulsid, et Harvardis õppiv eesti nooruk Martin Kiik väitles end maailmameistriks.Juhanite,Jürgenite ja Andrusside paled on kindlapeale kahvatud, sest haritud ja südi noore  mehega väitluse  puhul ei lähe läbi mingi demagoogitsemine või julm lausvale.Peavad ise samuti argumenteeritult väitlema õppima.Kuni pole hilja, sest suurte poiste paat juba lekib.
Oma nägemuse Rahvakogule tehtavaist ettepanekuist pakun minagi. Ja kavatsen selle saata internetitsi sinna kuhu vaja.Poliitikuile tuleks kehtestada VEAPUNKTISÜSTEEM millel teatud numbrini jõudmise puhul rakenduks kohe HOIATUSTRAHV. Teate küll, mida silmas pean -julma sigatsemise puhul sõna või teoga rakenduks see süsteem, kuna äravalituid tagasi kutsuda pole võimalik kui nad valijate usaldust petnud.
Vahelugemiseks avaldan teile eestlase elujõu saladuse, mille fikseerinud arhitekt Veronika Valk
eestlastel on piisav kogus meeleheidet, et siinsel maal ellu jääda.
Näpunäiteks seltsimeestele,kes auga kannavad võltsisamaalase maski ning vastavat parteipiletit südame kohal.Meie maale on tung endiselt suur.Lisaks Toompeale ühiskorterisse sissekirjutet rohem kui sajale vene inimesele on soovijate seas vietnamlasi /meedia teatel maksavad smugeldamise eest 8000 USD per naase/ ning aafriklased,kelle nägu maksab juba 32000 USD.Kas pole maastleitud raha,Stelmahhid ja Raudsed.Ja nii ei peagi te minema tootvale tööle või selverisse kärulükkajaks vaid saate teha seda mille nimel parteisse astusite.
Telepurgist olen saanud kustumatuid joomaelamusi sarjast Kaks kanget,kus Jõekalda Kristjan ning Margna Teet seiklevad siin-seal kuni Siberini välja ning kustumatu januga aina manustavad...manustavad. Lõbusad sellid toetavad aktsiisiraha kogunemist näiteks aastalõpu-saates,kus tv2 ekraanil tehti tiir peale Eestimaale ning ponud kohta kus va tulivett ei libistatud. Seda nimetati kangete tuuriks.
Olen minagi sarnaselt tuuritanud heade sõpradega kui mul veel ameti-Volga käes oli. Lõuna-Eesti ja saared olid mõnusad tuuripaigad. Mõistuse hääl oli alati ligi ning polnud ohjeldamatut purjutamist ega alkonautlust rooli taga. Kes ise ennast kaitseb, seda kaitseb ja Jumal. Tõsi mis tõsi.
Joomatuuriloo lõpetuseks.Soome filmis nähtud vallatu killuke-mehed on ringi välja valanud ja üks ütleb toosti
Aina naiset mielessä. Mutta ensiksi hypätään. Matti Nykänen.
Ei kommentaari,lõpetab teie purukaine
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment