Wednesday, August 25, 2010

EestiPoiss

Täna hommikul tütrepoeg Hendriku äsjase aastase sünnipäeva pildi meilile sain. On ikka lahe sell,rahulik ja mõnus.Justkui mõne titetoote reklaamilt maha astunud.Silmad na sini-sinised ja ise niii uudishimuliku/usaldava silmavaatega.Lahe noormees,ootan juba huviga, millal astub me Liiza autokooli.Eile läksid pojukeste ema-isa külla,pojukestel algas...liiklustund.Patul paluti otsida välja juturaamat,mees leidis otse loomusunnil Liiklusõpiku(?)
Täna majast lahkudes oli teemaks Liiza värvitalent esikuremondil. Kas teed välisukse mustaks või punaseks,pärib temalt Sebastian. Nojah,kui tal sarnaselt Picassoga lõppes sinine periood, on kõik võimalik.
Kõik on võimalik ka endises punavenes,mida Valgeveneks kutsume.Oli eileõhtune pommuudis kirjutavas ja näitavas meedias,et Eesti ajutine asjur sealmaal langenud julma provokatsiooni ohvriks- kümnetel piltidel purjakil näoga,meelaste slaavitaride rindu mudimas. Maitse Harry Lahteinil hoopis parem kui K-kohukesel,kes oma partei suvepäevadel kah slaavitari rinna hoidjat mängis.Oma naise ees vabandades,et daam palunud oma võimsat piimariiulit vähe masseerida(?)No kes keelduks,kui just kapipede pole? Diplomaat kohe lahkumisavalduse vormistas, mille Paet ka rahuldas.Remark: KaPo ekstöötaja ning poliitikas kogenu pidanuks ju teadma,et FSB endise KGB meetoditega töötab, miks pakkuda neile sellist töövõitu?
Oma töövõiduks loeks Hundisilma-vana seda kui suudaks sarnaselt Philadelphia linnavalitsusele väänata blogijatele kraesse maksu ettevõtlusega tegelemise eest(?) Kuigi USA-s kehtib mööndus,et oma lõbuks blogija pole ettevõtja,laseks rahamaias Savionu selle teabe kõrvust mööda.
OK,jäägu talle tema rõõmud,minul mõtted järjest enam suurkooliradu-pidi kolavad.Septembris tahaks pr.Ave Vilu abiga lasta endale nüüd individuaalprogramm kokku panna. Oma-lõbuks-õppuril pole ju vaja bakalaureuse-tiitli nimel noortega võidu joosta! Seda enam,et talvel ju hüpertooniatõbi tugevasti jaole kargas ja akadeemilise tingis. Mis jaanuaris lõpeb.
Äsjased medtestid olid sama rõõmustavad kui Vassili Ivanõchil,kes Sõjaväeakadeemiasse astudes analüüse andis.Minulgi kõik parimas korras,kolesterool pole enam kah na kole:vaid 5,4 pügalat (vist Richteri skaalal või paganteab kus).Näedsa-on ju veel kasvuruumi... Ja veresurve rahuldaval kõrgusel püsib:140/84.Seda vist tänu uuele medikamendile, mille sain perearst Kõressaarelt - Lozap nimeks. Betaloc Zok ja Norvasc endiselt päevateemaks on.
Aga uueks teemaks pakub Seat programmi Seat Sex Drive, milles väidetavalt pannakse kolmsada roolikeerajat omavahel võistlema,kes etemad on:kas tibid või jorsid? Tulemusi näeme Seati kodukalt või facebookist.
Kui automarki seksiga seostada,tuleks pjedestaalile tõsta hoopis Volga GAZ-21. Sest esiistme hetkega diivaniks muutmine ei õnnestu teist marki autoga vist mitte...
Kas õnnestub geeniuurijail rüvetada vana Aadu mälestust info levitamisega,et Alois Schinklergruberi poja,kaprali soontes voolas nii juutide kui aafriklaste verd? Mina pole nö Jossifi poolvennast despoodi kummardaja olnud,kumbki mõrvar ei huvita mind rohkem kui kabuuri poole suunatud käeliigutus eeldaks.
Eile sain täita vana kolleegi,semu ja kalavetekaaslase poja palve. Valdur Telliskivi sen. oli purjetanud teispoolsusse ning Walduril puudus kontakt Eesti Ajakirjanike Liiduga,et me listile surmateade riputada. Saanud sellega ühele poole,tegin veel koostööleppe Ralfiga, et ta firma Hondahooldus hakkaks meie ajakirjanike liidu rahva kõiki tarbesõidukeid soodustingimustel hooldama ja arstima. On ju tähtis,et su kallis neljarattaline pereliige oleks kah kui perearsti hoole all. Kes piduriklotse ringi lüües vaatab üle ka automahlade seisundi,kontrollib näit. ventikarihma ja laadimist, lööb mõne kustunud pirnikese ringi jms. Et poleks muret kui vaja kähku teise linna või lihtsalt tööle veereda.
Olge siis mõnusad
Ja võimaluste piires tervedki
soovib metskapten ja autosõber
Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment