Tuesday, August 17, 2010

EestiPoiss

Nendib taas tõika,et üks tegu päevas on mulle parim.Käisin just tasumas Suzuki autoremondiarvet Hondahooldusele,kus esiratta rull-laager vahetati.Pakkusin omanik Fredile,et kui tahab veelgi senist püsikliendiprogrammi laiendada ja see raha toodab,võin tuua lisaks Ajakirjanike Liidu rahva sõidukid ning klubi Unic liikmete tarbeautod. Ralf lubas mõelda ja vastata,mõte meeldis.Muidugi kui suuremat reklaami teha pole võimalik,on tubli püsikliendiprogramm igal juhul raha sissetoov.
Mul on väga hea meel,kui noore,ettevõtliku mehe firma püsti jääb. On isiklik autoremontija mu silmis kui perearst:tunneb mu autot.
Valdab teemat,teab,mida juba remontis ja suudab kohe vea leida kui vaja autot arstida.Minu toetus tema äri turundusele on garanteeritud.Kui jõukamaks saades märkab,et suudan turunduses kasu tuua,küll siis ametikohagi leiab. Seniks polegid hullugid-teen mõndagi "aleksandrikooli heaks",nagu vanad eestlased märkisid.
Noortest pajatades:eile üllatas mind Patrik jälle.
Kuuldes telerist,et algab seriaal Kelgukoerad,hüüatab noormees rõõmsalt:Hurraaa,minu lemmikkoerad! No on vallatu krants,ma ütlen!Ei saa sa iial aru-millal paneb etüüdi,millal viskab villast.
Ainult ühest asjast on võimalik aru saada:Taevaisa mind hoiab.
Sest eile oli kuulda,et välk oli löönud sisse just sinna kohta,kus
Hiiumaal,Keremal magame uue maja teisel korrusel.
Kui me just, rahvavaesemal ajal,ei maga vana maja suures hubaselt suvejahedas toas.
Meie põhiprobleemiks on tormikahjud nii kaugemal kui koduEestiski. Alles möllas torm metsikult Ida-Virumaal,nüüd lammutas Järva-Jaanis kuivatikatuse ja purustas puid ning piirdeaedu.Õhtused Tv-uudised on kui rindesõnumid.Mis jahmatavad ning mida kuuldes inimesed kahvatuvad.
Hommikul vestis Mati Kaal,et tema hoolealustel Tallinna Loomaaias on vahel muresid...oma vaba aja sisustamisega.Kui karantiini tõttu oli loomaaed külastajaile suletud,olid loomakesed püstihädas:päevad pikad, rahvast puuride ees pole, stress muudkui kollitab(?)
Elmari Raadio teatas,et uurijad olevat tuvastanud:pilved suhtlevat omavahel.Õhuvoolude kaudu,ja tekitavat kohtudes vihmu.No tere talv!
Miks keegi ei uuri,kuhu kaob pidevalt Viasati pilt kui pildikasti paisatakse sinine ruuduke tekstiga:
PROBLEMA SIGNALA..LAIKA NELAJET
LUDZU.PARNI STRADAJUT...
PROBLEMNÕJE GADOSTI.APOKALYPSIS CENTRA Kas peamegi arvama,et kui Laika ei haugu,on probleem signaaliga ja noormehed kannatavad?Tegelt kannatame kõik,Viasatilt olematu teenuse ostjad,kui keskuses on Apokalüpsis,mis Maalehe tõlgenduses oli Apoka nimelise lehma piim...Vahelugemist poliitiliselt pinnalt.Punklaulja Tõnu Trubetsky astus heaoluparteisse.Liitus keskerakonnaga.Faktist heitunud leht,õukonnameedia tipphäälekandja- Luigepoju Ekspressen avaldas autorit saladuselooriga varjates oopuse nimega "Keskvennaskonna laul"mis loodud ilmselt Veiko Märka poolt toetuma "Insener Garini hüperboloid" meloodiale
Koht on meil soe... Meil on kohake soe
Ansip ei loe... Mittemiski ei loe
Õlu ja surm... Meie õlu ja surm
Edgarlik hurm... Nõnda Edgarlik hurm
Unistav sarm...sinu unistav sarm
Minu Edgar mu arm
Toodud stiilinäidetest peaks piisama,ärapanijalainel Kranaat on taas end ületanud,tubli. Mida sammuke lähemale valimistele seda rohkem õukonnameedia korrigeerib laustuld põlise vaenlase pihta.
Meil jääb üle vaid nentida et ühed katlad mõlemad.Kui kulbiga sobrad-ikka oled petta saanud.See paksem lobi mis raha maksab, läheb ikka neile kes pirukale ligemal.Meie demokraatiat lahkav välisekspert tõdeb,et rahvas on juhtoinaste tempudega seepärast leppinudki,et loodab kord ise parnassile pürgida. Naelapea pihta see mees tabas:olen alati öelnud,et mullegi kuluks viiekümne viie tuhandene kuupalk pluss kuluhüvitised.Sellise töö eest,mille puhul arutlusse võetud seaduseprojektidki jäävad läbi lugemata,nagu äsja sedastati(?)
Lõpetaks uudisega Pariisist mis tõi muige suule ning võrratu tuju terveks päevaks.
Keegi mees olla võtnud pangaautomaadist kolmsada euri.
Kaks kena näitsikut vaadanud ning eemaldanud oma rintsikud elik promonud häid tissipartiisid.Onkel olla kaenud seda pilti ammulisui kuni plixid näpuvahelt krabanud vaatemänguraha ning pistnud plagama. Mehike kurvalt mentidele kaeblema,et nägi mis nägi,aga raha lännu...Kas inimesele kodus midagi ei näidata või tal teadmata palju Moulin Rouges taolise vaatemängu eest küstakse? Mina kohe päriks kui kurva kuju rüütlit trehvaks.Kahe netil peale jagatuna polegi teenistus teabmis.Mõelgu mees,palju maksavad sukkpüksid ja küünepikendused ja afropatsid ja odöörid ning misiganes kauni tibi atribuudid..Maybe...Maybelline näiteks!
Otsi plikad üles ja vii neile raha juurdegi,ütlen õnnetule.Kui sa just seksuaalvähemusest pole ja kappi tagasi ei kipu.
Siinkohal panekski daamidele südamele: näidake ikka oma varjatud väärtusi omadele teispooltele-lõppeks tuleb odavam kui tänaval...
Kauneid elamusi
ja midaiganes
soovib teie
metskapten Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment