Monday, November 2, 2009

EestiPoiss

jahe novembrihommikutervitus kargel hingedepäeval! Ja üllatas mind Maalehe valvehumorist Mati Soomre,kes meilis,et minu avastet humoorikas kild Stocki reklaamist oli juba leidnud kajastamist eileõhtuses Ärapanijas(?).Misteha,misteha.Järeldatavalt on hea nali defitsiitne. Vastasingi Matile,et alati olnud kurb tõsiasi,et kiiremad söövad neid... aeglasemaid.Ja et hoian edaspidigi silma lahti ,kui printpressis vm midagi vaimukat trehvan.
Remark:Liiza kiidab oma eileõhtust tulemust- tumepunakat juuksevärvi numbriga "554". L,Oreali tootekood väärib jäädvustamist et korrata.
Sain eile ka ühele poole lubadusega kogu Soomemaa vanaautopealikule Simppale - SA-HK tippjuht tahtis nimelt et kelleltki Sulevilt nõutaksin talle vastust, kas on too jatkuvalt huvitet oma classicu MB-450 SL müügist. Lauliku uulits osutus hiilgama pikaks, ulatus elevaatori juurest kuni vaat et Pääsküla jaamani(?).Tagatipuks olevat Sulev koguni ära kolinud,tema aiasolnud semu pillas moblanumbri.Ja vastus oli imetabane:kuidas üldse teate,et ma seda autot müün? Võtsin lahti ja hakkan just restaureerima...
Vabandasin loomulikult,et keegi Tartu autokaupmees sellist infi jagas,ja leppisin kokku :kui tekib müügimõte,annab Sulev mulle teada.
Kaks vastset lotomiljonäri just sündisid.Kui osutun järgmiseks,laon papirulli letti.Sest taoline mersu võiks olla isegi Hiiumaale ehteks.Las Simo otsib järgmise,nagu ütles Arnold Rüütel oma turvamehele hoiatuse pääle: Ärge seda võtke,see ju kärbseseen!
Las kärbes otsib endale järgmise,vastas esimene Arnold,kui seenenoa sisse lõi.
Nuujah,seentega on tänavusügiseks siis ühel pool,sest meie oleme teisel pool.Öised miinused on krabistanud seenemikud jääkristallide maailma -eile varahommikul veikse nuustikuga õue minne kuulsin,kuidas puulehed krabinal maha sadasid:ikka krõmps ja krõmps! Justkui hobusemokad oleks leiba nahistanud.Esialgu es saand mette arugid,kost tuu hääleparaad kostus. Ringi kaedes oli asi klaar.Krabin tuli taevast lehtede potsatades.
Lugesin äsja ka Haapsalu linna suhtekorraldajalt saadud meili.Daam teatas, et "Kutse mõrvale" Uuemõisas on välja müüdud, kuid Tartu ja Pärnu etendustele veel saab(?)
Kuna nimetet linnades miskit tugikohta pole kuhu ööseks maanduda,on tiba mõtlemisainet:kuidas edasi?
Ka lavastuse kodusait www.kutsemorvale.ee oli kenasti hakkamas.Kas mina ise äkki ei kiirendanud patsiga poiste toimetamisi,kui pilavalt teatri suhtekorraldajalt küsisin-miks rubriik Kuhu minna juhatab kuhuiganes kuid mitte lavastusele?
Üks pensioneerunud vanaonu,suhtekorraldaja,kõneisik ja errukolinud pressiohvitser võib ikka tülikas olla küll?Kui kõiksugu mõtteidusid produtseerib ja levitab.Vat et elaks rahulikult ja urgutõmbunult oma invaelu.No seda küll ei ole!
vana Kant,kelle inimese eetika teemadel homsel eksamil särama (või põruma?) pean,asuks mind toetavale seisukohale .Mu sekeldamiste asjus.
Olge ka ise perpeetum mobile sarnased igiliikurid.Sest nelja seina vahel nurtsumisest,elust tagasi surutuna,väljatõrjutuna haleda inimvarena koikul juurvilja mängimisest hullemat pole.Ega tule.
Olen rõõmus,et ikka jaksan.Vaimujõud ent tihti füüsisest tugevamalt minu sees tuksub.
Küllap mentaalse tegutsemise toel ka mu väsinud-vaevatud kossid end kah mingil hetkel liigutama asuvad.Sest minu tõbi on kinni peas,kupli all.
Hoidke tervist ja kontrollige ikka veresurvet !
Sest palju võimalusi pole meile antud.Sama teed käime lõpuks niikuinii.
Parimat!
Terw.
teie Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment