Saturday, November 28, 2009

EestiPoiss

see vana Polbergi poeg ärganud ja märganud,et arvutikast nurgas on käimatõmbamise ootel.Sest päev vaja kirja panna,ära vormistada. Hommikukohvi juurde jätkan oma Expresseni lugemist.Kuna eilsed kommipritsid rebisid kildu pedofiil Hansoni teemal,nimetades tema kaasat Sirlit(keda tean Päevalehe reklaamiosakonnaga lävimise päevilt kui Sirli Tarvet)lausa kaassüüdlaseks pedovennikese afääride varjamises.Kuna teadis,et too vägistab ka nende kasupoega ega takistanud/teatanud.Kummaline on lugeda nende kokkusaamise-lugu:õppisid Kaur ja Sirli koos TRÜs ajakirjanikeks.Ning otsustasid pista joped ühte kappi-tudengielu ju odavam.Pihib Sirli:"Kuna me "ei olnud paar kui selline", elasime lihtsalt ühes toas tasusime koos puude,söögi ja korteri eest.
Ja Kaur rääkis mulle kohe,et talle meeldivad väikesed poisid (tohhooo till ae - aga kuhu jääb kõrvalvoodis põõnav noor naiskodanik- toim.)Kuidas ei saanud plika pihta,et jorss on väärakas, kes lubas tal sekeldada hoopis ühe teise pulgajunkruga(!?!)
Ja Sirli pihtimuse puänt:
"Aeg oli selline,et kui keegi julges tunnistada,et ta on mingis mõttes teistsugune,siis oli see peaaegu nagu mingis mõttes vastupanu kehtivale korrale(?)Tule taevas appi-kas pedotsemine on täna kah vastupanuliikumise atribuut? Siis on/oli ju 7.keskkool kah vastupanuliikumise keskus? Kus hästiriietatud mees- õppealajuhataja ja keelepedagoog liikus lõhnapilve saatel ja oli õnnest märg kui sai koolipoiste teatud kehaosi mõõta(?)Kolm teada-tuntud pedofiili just tolles sepikojast väljunud on.Nagu Kaurgi. Ärge tulge mind veenma,et väärakad on ohutud!
Hoidke ja armastage lapsi.Sest karu näeb! (nagu kinnitas Hansoni-Liivi tiimi väljamõeldud slogan).
Kas märkate irooniat ses loosungis.Karu näeb küll,aga ei sekku.Miks?
Jätan teid mõtisklema teemal.
Hommepäev juba esimene advent.Süüdakem küünlad ja tundkem rõõmu neist lähenevaist päevist!
Ei väsi tervitamast
teie Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment