Tuesday, November 17, 2009

EestiPoiss

tervitab ja teavitab,et kaasamõtlemine hädavajalik on.Püstitan küsimuse serviti,nagu venelased ütlevad.Miks on tagaukse-poisid, need me suguelu dissidendid, astunud sellise meeleäraheitliku sammu,et pärast kappidest lahkumist uulitsaile promeneerima kipuvad?Pärast tänase Elmari Raadio keskpäeva-järgset lembe-ja ihaluslaulude kompotti(mis iseenesest väegade kaunid olivad),kus Melanii ja teisigi kuuldavale lasti,sündis rida häid mõtteid...Loomulikult selline üheülbaline teemaparaad sundis heituma mustikasõprade klubi Angel lihtliikmeidki, eriti nende liidreid.Kes pärast tänast hommiku-uudist: keegi inglannast neidis nõudis abiellumise õigust oma napilt pulmade eel surnud peikaga.Ja selle ta ka sai:kui võtab kirikherra juure ligi boyfriendi foto,olles eelnevalt tõestanud,et kõik nood tarvilised pulmaettevalmistused olivad tehtud(?).Sama stoori ka tubli Eesti talumehega :kui on pulmadeks siga tapetud ja viinakastid sahvris,otsi või uus väi kui plika endist enam ei taha!Nuujah,ja siis inglismannide seaduseandja otsustaski:peab lubama noortel lõpetada see poolelijäänud action või perfomance....
Miks toda ülikummalist uudist edasi serveerin?End lausa prohvetina tundes pelgan:taolisele killule tuginedes otsustavadki meie nö vähemused tuleval suvel korralda homoparaadi sabas ka nekrofiilide oma.Et siis marsitakse kolonnides Fred Mercury, sir John Eltoni jt,.. väljapaistvate omapäraliste klubikujude piltide-transparentide all ühises pikas rivis lillade lippude lehvides. Mind nad enam ei värba.Kui tunnen,et miski mind iiveldama ajab,põgenen meretagusele maale- Hiiu Vabariiki.Koos laste ja lapselastega.Sest Kärdlas neid vaevalt tänavatäie leiab?
Üldiselt olen moodsalt tolerantne.Kuid samad tunded nagu suhetes alkakooliga mind valdavad.Mõõdukalt napsikest manustada polee pahaa, Aga lakkuda, kainerisse kukkuda ja alkonaultlusega hoobelda pole ju ilus? Kui väga vaja,tinista parajuslase moodi või rebi mõtekaaslane kappigi,aga ära praali,et oled teistsugune.Onju?
Fizkultprivet,nagu toona öeldi kui tänaseid riigijuhte ja asjapulki ette valmistati.
Parimat!
endiselt teie Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment