Friday, November 27, 2009

EestiPoiss

Päevast teile kõigile,kel juba käes "reedene rõõm"elik rahuline nädalalõpp. Kena weekend mil saate teha midaiganes unarussejäänut või muud tarvilist mis teil hetkel mõttes.
Mul vaja üks kõnetekst kokku panna ja midagist muudki, mis suurkooli communicationi- teema huvides.Hakatuseks pöördun tagasi eilse poole: kirjanikuhärra oli ikka Stogoff (tegin sama vea nagu Eesti meedia kes härrat päeval tutvustas ).Ja märgin ära huvitava seiga:tema poolt nimetet põnev internetisait compromat.ru tõi ära rea halvastivarjatud saladusi: kuidas Putini personaliülema assistent muretses Kremli ladvikule saunapidudeks 14-aastaseid plikakesi(?).Nii et me omamaise Lastekaitse Liidu peasekretär Kaur Hansoni äsja avalikustatud pedofiiliaharrastus on lainete loksumine meie konnatiigikeses. Kui uudispomm lõhkeb,saame ehk teada kuidas äraostmatuid propageerinud noorvõimurite abilised (neid nimesid lugege innoirja tähismaade blogist) samuti meie lastel silma peal hoidsid. Mida paganat on ilmas lahti? Mis teil viga,inimesed?Kõik see ilm on pilgeni täis maiaid,aplaid täisealisi miisukesi,miks te kasvavat sugupõlve ahistate?Kas olete pedeklubi aktivistid või Angeli promootorid? Kui see on moodsa aja nõue, eelistan lasta end kutsuda vanamoodsaks,-aegseks, ka reliktiks kui soovite.Aga lasteahistajaile ma kuuli ei keelaks.Sest mullegi meeldivad lapsed, kuid teisel eesmärgil.Nimelt tahan näha neid arenemas, inimesteks kasvamas.Mitte Sauna t. klubi helkureid taotlemas.
Remark tagasivaatena mu eilsele lotovõidu-ootusele.Eks see old selge märk(mitte "paremast tagumikust" vaid ajuhalvatuse ulatusest,ajukahjustusest kui soovite).Näljane unistab ikka leivast,teadis vanaeestlane.Poleks ma sugugi tervem ega õnnelikum kui lotovõitki pudeneks.Lihtsalt elaks karmi talve paremini üle kui see kord saabub.Tulikivi ahjudel just nüüd mõnzad sooduspakkumised, talvepuidki saaksin soetada kui füürivarud piisavad. Ent pole hullu-kusagil mitte kaugel elab mõnigi õnnetuke,kel puudub raha vältimatuks raviks.Kui taolisele midagi pudeneb,on Taevaisa teinud taas meelepärase teo.Küllap minagi omal jõul edasi pursin,kui tervist ja elupäevi jätkub.
Kompromat-ist leidsin huvitavaid fakte kuidas endise punariigi tänaste oligarhide võsukesed elavad.Ehitusmagnaat Telman Izmailovi 22-aastane pojuke osales Genfis spontaansel tänavavõiduajuamisel. Streetrace lõppes joomase jorsi auto romutamisega -Lamborghini Murcielago sattus kokku Volkswagen Golfiga ja siis kohaliku Kuusakoski rauahundi lõugade vahele.Kuti teine vend oli kaine ja tolle auto on täie tervise juures. Isake jälle polnud rahul Kremli televisiooniga,sest asja publiku ette toomine olnud kurjast.Alltekst:miks te kohe raha ei küsinud? Ka ühe teise kuti Lamborghini romutamine olnud päevateemaks nagu ka FSB töömeetodid...
Slaavi maailma hämarate saladuste mant omamaiste ligi. Luigepoju,tolle punapea Expressen kirjeldab just Heade Mõte Linnas toimunud head üritust: Eesti esmakordset heteroparaadi,mis rõhutas=abielu on mees + naine.Üllatuseks pealkirja all Heterod tulevad kapist välja.No tule taevas appi-millal olen koos kakanokudega kapis nahistanud?Otsene solvang,musta pori näkku, seltsimehed pederastid.Kas nii tohib?Nagu kõige krooniks on mulle meilile saabunud üleskutse:kirjutada alla petitsioonile,et pepuvennad saaks isekeskis perekonda luua.Tehke või mittetulundusühing Turbapress OÜ, mul suva.Moodsamalt väljendudes -Poogen.Venekeeli: Pohh.Niipalju siis suguelust tänapäeva kontekstis. See pole elu nagu mina pole Kopli tramm...
Aga teie õppige salme.Ja laulukesi.Sest habemik kingijagaja on õige pea teel.Ja kobistab teispool ust.Karl Patrik just seletas Mimmile,et kahte ta küll õppida ei suuda,sest kõht hakkab valutama (?).
Olge siis edukad.Ja tragid.
Jõukat Jõuluvana ja toimekaid päkapikukesi teile kõigile!
Parimat!Teie Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment