Friday, November 13, 2009

EestiPoiss

Tervitab ja verivärskeid Simmlitzi uudiseid vahendab.Minuealist poissi kasvatanud sugulased väidavad,et Germani isa väga vihane olnud kui poig mendiks hakkas.Alul ta koguni tahtnud sõjaväelaseks saada.No mis see sõjaväelane mo noorusaal muud oligi kui okupandi ohvitser. Alkonaut ja varas,nagu ma mäletan.See tee ahvatles miilitsamundris Simmi ka siis kui võmmina pättidelt konfiskeeritud salaalkoholile ligi pääses ja tema töökaaslase sõnutsi sellega äritses.Kas tal ülemusi-kõrgemaid ohvitsere polnudki? Teenistusredeli järgmine võinuks ju abinõusid tarvitada... Seda mundris aferisti ohjeldada.
Miilits jääb miilitsaks,võin öelda ka verivärske keissi puhul.Kus taas asendab ajukurde vormimütsi rant?Maarjamaa politseinikud kiidavad end nutikuse eest,kuidas Eestimaa elaniku,nutika vene poisi Sergei Tschurikoffi vahele võtsid.Kui too koos kamba internetist leitud kaasosalistega nii Eestist(3,5 milj)Venest (18 milj) kui Kanadast (15 milj)ning Jaapanist,Hongkongist ja Itaaliast pisut alla kümne milj ning nüüd USAle välja antakse.Aagar häkerdaja nihverdas Atlantas asuva Royal bank of Scotlandi panka sisse häkkides kõik need miljonit sulas,mille suutis semudega välja näppida eri riikide,ka Eesti pangaautomaatidest (?) Miks nii pikalt pajatan:sest loo pealkiri väidab,et kutti ähvardab sada(loe:sada) aastat Mikihiiremaa türmi.Tegelt on ta leppinud lihtmenetlusega ja pääseb 6 (kuue) aastaga.Loo teeb põnevaks mo silmis see,et Eesti mendid seda oma töövõiduna serveerivad:ajal,mil ülelombikolleegid alles käsi laiutades imestasid,olid nemad juba sulleri uksele koputamas(?)No mis viga USA krimifilme vaadates nende tööstiili nüansid meelde jätta."Õppefilmides" ju nii-kui keegi noor daam või koolilaps vägistatakse,läheb CSI agendikari kohe sama tembu eest karistatu koju,suli kinni võtma.Nii meilgi toimetati. Avastati kurjamite andmebaasist, et keegi nooruk,IT kolledzi õppur,oma teadmisi kuus aastat tagasi just pangaarvutisse sisenedes rakendas.Ja selle teo eest karistust kandis.Polnud ju USA korrakaitsjaid imiteerides raske oma endisel aadressil eluneva patsaani kodust kapitagant kolm ja pool milli eurodes välja kaevata?
Minu loogika ütleb:selline geeniusest mõttehiiglane tuleks panna tööle maailma suurimate pankade turvaauke välja otsima ning maksta talle,mis töö väärt on.
sellega mäejutlusele punkti panekski
teie Neemo.E. Poldre

No comments:

Post a Comment