Saturday, October 31, 2009

EestiPoiss

rõõmsa laupäevahommiku puhul tervitab.Ja ootab koos Liizaga külla Heikit-Marjut,kellega koos teatriplaani pidada.Et "Kutse mõrvale" ,too suvituslinnakese menuetendus oma kõrvade-silmade vahelt luusse lasta(?)
Päeva uudis on hoopis see,et sm. Savisaare abikartulid riknesid ning metssigade söödaks veeti.Nojah,kui liigtihe sõel ei lubanud neid abivajajate hordidele kätte anda,oligi loogiline lõpp sel kuulsusetul/kurikuulsal abipaketi-lool.Millele kulutati ca pool miljonit,promomiseks aga kaks miljonit(?) Mis näitab,et tibakesest kooliskäimisest olnuks otsustajate pundi juhtoinaile ikkagi kasu tõusnud...
Ja Haiget Kassat juhivad haiged inimesed.Kes pärast Maripuue-skandaali kinnitada lasevad,et puudega inimeste sagedane kontrollimine(puujalal uue jala võrsete tuvastamine?) on mõeldud pelgalt õnnetute vaegurite huvides -juhtub tervis kehvenema,saab koheselt puudetoetust lisada(?) Selle peale öeldaks -loll jutt suhu tagasi!
Sest iga vaegur teab,et iga arstlik kontroll tehakse pelgalt puudetoetuse ärakrahmamiseks,nagu minugagi kord juba juhtus.Abiks oli vaid see,et minu parasjagu kursustelkäiv sotsameatnik mu peale halastas ning uue puudetoetuse.-taotluse oma värskete teadmiste najal vormistada aitas:tegi perearstile tarvilise spikri valmis.Mispeale too vajaliku dokumendi kirjutas ja viseeris.Ning mu pere majanduslikust hukust päästis -isegi Liizal polnud sel hetkel tööd.
Veel tööst rääkides: kui Haiget Kassat roolivad tõbised,siis peaks piirivalves ekspertidena töötama endised salakaubavedajad,kes suudavad kärmelt kõige imetabasemaidki peiduurkaid tuvastada.Ja kinnimajas oleksid erikomando läbiotsijaiks parimad just endised ruudulise päikese (või triibulise kuu) vaatlejad,äsjased kriminaalid,kes aduvad,millistesse kongipragudesse moblad mahuvad ja kus radika taga valget pulbrit hoitakse...
Niipaljukest siis elutarkust vanaonult,kes Kanti tudeerides tabas ühe ta filosoofilise tuuma:Kehvasti toimib see inimene,kel on võimeid rohkemaks kuid ei vaevu tegelema enesearendamisega.
Hoiduge taolisest patust,kui suudate!
Parimate tervitustega
endiselt teie Neemo E. Poldre
kah omamoodi isemõtleja,kui märkasite.

No comments:

Post a Comment