Saturday, March 28, 2009

EestiPoiss

Tervitus üle paari päeva!Elumere lained käivad üle metskapteni pea-tempo on selline,et anna olla!Samal ajal kui Olympias käsitleti vene pressiklubi Impressum eestvõttel küüditamise-teemat,oli invakojas tudengiteatri etendus.Eilne pressihommik majandusministeeriumis küll õnneks mingi muuga ei kattunud,digitelevisiooni tulevik e mis juhtub pärast 1.juulit 2010 sai päris klaariks tänu kõigi nelja digiTV pakkuja osalusele.Saime kuulda-näha uusimat digiboxi,mis suudab olukorda kontrollida:lülitub sisse sinu lemmiksaate ajaks või salvestab kogu huvitava sarja/loo,kui oled eemal oma armsast lustikummutist.
Mina sain ka sümpaatselt, kelmikalt daamilt,Viasati esindajalt Krista Leppikolt vastuse oma privaatsele küsimusele.Kui paar aastat tagasi hankisime satelliidipanni ja majja "keevitati" pildisignaal läbi seinale kinnitet taldriku,hakkas vihmase ilmaga esinema stoppkaader e. pildi süldistumine nagu kolleegid seal Harju t. Aatriumis tõdesid.Noh,et kui on taldrik,miks ei võiks olla sültki?Kristale selgitasin,et südikad daamid Viasati klienditeenindusest pakkusid lahenduseks:minge kuivatage ära oma taldrik.Teinekord soovitati ketta kese e. südamik talvel tuppa sooja viia(?!)Too kelmikas Krista muigas,kui küsisin,kas pean minema taevasse satelliiti kuivatama-no ei pea mitte,see pildilaks on pärit Stockholmi ja Riiat ühendava kaabli probleemidest,mis oletatki lõplik tõde.Mis enam edasikaebamisele ei kuulu?Küll aga rõhutas Krista,et nad on korduvalt juhtinud oma Rootsi partneri tähelepanu sellele ebakohale ning asi juba paranevat.
No sellega on siis klaar.Nagu ka punaonkli Arnold Meriga asjad ühel pool. sest meie oleme teisel pool-tema sai täna öösel taeva.Kas mitte põrgusse? Vast ehk Issand kutsus oma patuse alama enda juurde aru andma,kui hellalt ja õrnalt ta ikka Hiiumaalt väikelapsi ja nende vanemaid üheotsapiletiga, kaubavaguneis pikale Siberi matkale viis.Põrgu olekski liig hea ja soe koht va punapässile.Kus vabandab ennast,et tänu toonasele ametipostile oli tulnd räpast ametit pidada.Mida minul raske uskuda on.Et EKP KK esimene sekretär võis ainult peremeestele p...pugemise huvides nminna ise käsi määrima...sest teisigi armetuid tallalakkujaid-käsilasi jagus küllap üksjagu.
Parimat.
teie Neemo.

No comments:

Post a Comment