Sunday, March 22, 2009

EestiPoiss

tere kaunist kevadhommikut hüüatab.Sest päike lõõskab kui elajas kevadtaevas, linnud kohe pistavad lärmama liraki-löraki.Ja tujugi lausa vastav.Et teeks või midagi niisugust nagu uudis Valgest Majast pajatab. NaisObama on kehtestanud nende pere heleda onnikese ümber uue ordnungi.Rohuväljakud ja muud lustiplatsid ning mittetootlik karjamaa muruplatside näol on määratud kaduvikku.Rasket aega trotsides on sealne esimene lady otsustanud pühendada oma pere ja kogu tühikargajatest politikaanide-absoluut- mullimeistrite meeskonna pluss teenijaskonna maaharimisele. Sest Keenias ja Mosambiigis on hästitoidetud ikka need O,bama suguvõsa pered,kelle avaral kapsamaal küüslauk, murulauk, spinat, tillidki maast välja kikitavad.Kas keegi on viinud Oraalsaali lugemislauale vanu nõukaaegseid sovjettide ajalehti,kus punapartei igalt asutuselt oma abimajandit nõudis ? Väljamaauudise juurde käis põhjalik skeem,kus midagi sirguma hakkab.
Siis polegi tegu Tootsi (Kati ja Jaani) peenraga,kus seemned läbisegi mulda paisatud...
Ja veel poliitikast.Vene naSSistid,need karistamatud riigipöörajad on taas käratsema pistnud.Algul tegi vanaisade ideaalide eest võitlejaile meelehärmi,et ka Helsinki Eesti saatkond kavatseb esineda hukkamõistu-ja mälestusaktsiooniga,mis pühendet suurele Siberi matkale kolmetähelise turismiorganisatsiooni eestvõttel ning Suure Juhi ülisuurte matkaplaanide kohaselt.Kas kära selle ümber tähendab seda,et tiblad on hakanud aru saama oma esivanemate kuritegelikust käitumisest?Mis väga huvitav:kui naSSistirojud plaanisid sõita Soome Finlandiatalo ümber märatsema ja Mannerheimintie ümbruse mainekate firmapoodide riiuleid lukskaubast vabastama vastavalt Leninlikele direktiividele kapitalismi põhiolemusest ning võrdse jagamise vajalikkusest vastavalt igaühe lammutus-ja röövimisvõimele etc.jne jms. Siis nüüd,mil teatati küüditamise mälestusürituse ärajätmisest,on röövlibande taas häiritud ning juba protesteerivad sõnavabaduse piiramise vastu(!?)No on sul sõnu?Muidugi,kui pisinuhk Puutja on komandeeringu-ja päevarahad välja kirjutanud ning igamees vaateaknaoste tehes oma kauba välja valinud,on ikka kapitalistlik sigadus küll seda kõike keelata. Mida kõike inimkonna vaenlane,kapitalist välja ei mõtle,et venelase elu kibedaks teha?Miks meid küll ei armastata,tasub neil taaskord nõudlikult küsida.
Aga mina üllatusin oma Liizast,kes pärast Valge Maja kapsamaa-uudist tõdes: on ikka ahvipärdik sinna suure maja aeda sattunud !Ma just täpselt sedasama tuumasin,kui uudisega tutvusin.Aga et eesti naine hoopiskid emotsionaalsem on kui karge põhjamaa külm mees,küsisin mina sedasama mõttes,vaikimisi.Häälekalt pärisin aga,kui olin uue Volkswagen Golfi reklaami näinult üllatunud sõnumist-argumendist.Mida arvad,Liiza:
15 MILJONIT PAARIKEST ON SELLES SEKSINUD (sorry,olen juba korra sellest erutunud ja kirjutanudki !)Ja kaasa leidis rahulikult,et miks ka mitte,autos ju ikka seksitakse(!?)Aga täna meenus seoses pehmemööbli Masku reklaamiga,kus nurgadiivanite jms hinnad ebaõiglaste kahe-kolmekümnetuhandeliste pealt õiglasemale, seitsmele-kaheksale alla olid pudenenud.Ja allapoole-vööd-sõnumi kui moeka juurde pakuks:Tulge meie mööblilattu Maskurbeerima, saate tiiiivad!Ja kordumatu fiilingu täitsa poolmuidu.
Et volkkareid juba ostavad,sest argument ülivõimas oli.Eks nüüd saame näha,kas reklaamsõnum kutsub publiku laomüügile kokku? Odavmüügilt saategi vajaliku abivahendi koju tassida.
Ja silmatorkava,eristuva reklaamsõnumi üks põhieesmärke ongi oma sihtgruppi elik ostjaskonda erutada,kui teooriat mäletate.
Kui ei,minge raamatukokku ja muudkui õppige,õppige,õppige.
Seniks kauneid,erutavaid reklaame.
Ja ostke HansaPlanti poekestest koduaknale potipõllumehe kasvulavasid mis täiuslikult välja aretatud,nagu eile telepurkis näidati.
Siis pole teil vajadustki oma koduaia golfimuru peenramaaks muuta.
Parimate tervitustega
teie Neemo E. Poldre

No comments:

Post a Comment