Tuesday, March 24, 2009

EestiPoiss

Moens kõigile!Ja üllatusest kohe kohtukeissi meenutan,mis riigisaladustes simmerdaja-onu ruudulise kuu või triibulise päikese (maitse asi,kuidas kutsute) juurde saatis.Tema kaitsja Owe Ladva mind,harrastusjuristi,kohe põhjalikult üllatas.Tsiteerin:Kokkuleppemenetlus ei tähenda seda,et süüalune oleks oma süü üles tunnistanud(tsitaadi lõpp).Ju siis mõistame moodsa aja terminit sõnasõnalt:rahvavaenlane ja prokurör leppisid kokku: mina ei räägi sulle midagi,sina ei tee mulle midagi!
Küllap on ausal miilitsal sugulaste maatükkidele õunapuude alla küllalt klaaspurkidesse dollareid peidetud,et 12,5 a järel kuninglikult edasi elada. Sest need,mis oma kruntides varjul,läksid ju konfiskeerimisega kaotsi.
Kui maadest juttu,täiendaks teemat.Keegi osavnäpp edestas Paldiski linnapea Möldri tempu ning äritses Manitski Jaanile Tallinna Hipodroomi. Jaanike,linnapea, seevastu lükkas maha Paldiski sadama.Nüüd unistan mina leidmaks persooni,kes ostaks ära Seewaldi hoonekompleksi koos mereäärse pargiga.Niigi on hullud laiutamas hirmkallil kinnistul ja keegi juba vargsi plaanib ullikeste deporteerimist odavamale krundile.Samas pole ma heitnud peast mõtet müüa maha Tallinna Lennu jaam,sest Balti jaam juba müüdud.Ärge imestage midagi.Papa Mölderi kinnisvaratehing ületas vaevu-vaevu uudiskünnise.ainult seevõrra,et saadud sada tuhat doltsi pistis varjule armsa ema pangaarvele.
Kuna memme vaeva tasumine pole täielises EWs kuritegu,ongi otsad Paldiski rannavees.
Küllap minagi lahenduse leian.Kasvõi osa saagist Keila SOS-lasteküla toetuseks eraldan.Kes siis filantroopi karistada julgeks?
Edu ja tõhusat ajuraginat!
Registreerisin end just Poola Suursaatkonna talveaeda brunchile homse kevadetervituse-ürituse tarvis.Kumusse kultuuriloengut kuulama seega ei jõuagi.Kas pean kabuuri haarama?
Kevadtervitustega
teie Neemo E.Poldre
P.S.Eilse tunnikontrolli inglise keeles läbisin suht normaalselt.Kuigi grammariga tuleks veel veidi vaeva näha.
Kasutage teiegi teile antud lisaaega eneseharimiseks.
Ja olge muidu tublid.
E.

No comments:

Post a Comment