Monday, October 21, 2013

Valimismöll jäi seljataha,jõujooned endised

Eilsed rohked ootused ja lootused jooksid paljudel liiva.Eks nad olnudki suuresti liivale joonistet.Kui vastased kirusid Savionu rahavargusi ja korruptsiooni, mõtlesid arukamad valijad kohe - pada sõimab neegrit, ühed mustad mõlemad.Nimetet maestro aga teadis kohe millisele nupule vajutada-see nupuke oli Lasnamäe linnaosas kus tema toetajaskond massiivne. Ju sealt pandigi liikuma sõnum-Meie omi pekstakse.Ja üle Eestimaa koondusid paljud muulased veelgi tihedamalt ümber neile kõigile armsa ja kalli, hoolitseva isakese.Pealinnas iga teine,vabariigis iga kolmas olevat andnud hääle kesikute poolt, ütles pressiteade.KOV valimiste suur võit kuuluski neile. Teema lõpetuseks kilkas Jürgen, et kui tema kandideerinuks,saanuks enam hääli kui Kross. Rumal jutt, kelle käest küll.Niiles on interpoli jama tõttu pulas tõesti, aga Jürgeni hingel on muud patud.Rahvalt toetuste ärakorjamine, rahakülv lennukilt otse Kreekamaa rikkur-vaestele ja pidev ülbamine  meediaesindajate ja rahvaesindajate ees. Kes vajaks taolist ingnoranti-ülbiklinnapead, tahaks küsida.Küllap meie viimnegi raha kaoks siis topelthelikiirusel teadmata suunas.
Kümnest inimesest seitsmel on oma riigist sama poogen nagu nende valijailgi, ütleb keegi mõttetark.
Ja tema juba teab,usun. Sest reformerid on varem öelnud-pole nii, et meie lubadusi tuleb võtta sõna-sõnalt...Nüüd lisas oma versiooni vastaskaeviku mees Toomas Vitsut.
-Valimislubadusi ei peaks vaatama nii et paned näpu rea peale ning vaatad, kas lubadus on täidetud...
Miks mina ei saa riigivõimuga suhelda nii nagu võim minuga,küsiks ma nõudlikult.Et luban midagi ja tõstan jalga selle peale mis äsja ütlesin.
Käitumisõpiku uut lehekülge kirjutab
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment