Sunday, October 13, 2013

Edik hüppas ja Niiles kargas,vana Ilves lõi trummi

KOV-valimised valla, tralla-lalla-lalllaaa....
Vist nii peaksime kirbutsirkust kviteerima, sest mis ta muu ongi. Nukujuht Meelis tassis Ülemiste tunneli avamisele hiigelnuku, mis viiekorruselise maja kõrgune ja nööridest hüpitatav nagu teisedki kesikute Suure Nukujuhi alluvad...Aga las nad olla pealegi, supelgu maksumaksjate rahas edasi kui muud ei oska ega taha osata.
Meie kuldne sügis sai sobiva pointi Haapsalus Kalevi t. tagaterrassil ning järgneval afterpartyl ühes kuurortlinna nooblimas paigas elik restoranis Dietrich.Väike kena kohakene oma gourmet, menüüga ja paslik väikeses ringis sünnipäeva pidamiseks.Nii läkski, üllatuskülaliseks neiu Ettie.Sobilik väike jalgsimatk tagasi ööbimispaika oli mõnus vahepala enne kesköökohvi ja-koogikesi.Nõrgukesteks vist  oleme jäänud,isegi kauamängivale ning kõhukale Bisquit konjakile ei suutnud kambakesi päkkasid silma ajada.Mis tost, ega väärt jook seistes hapuks lähe. Küll aga riknevad Nõva kandi metsades kuhugi põõsaste alla jäänud metsaannid, sest nii sinna minnes kui sealt tulles hoolega männialuseid kamminud Mimmiliisa suutis korvi pista vaid 3 /loe-kolm/ seenepoega. Muret pole majas, sest ta purgitatud seenemikkusid peaks jätkuma vähemasti jõuluajaks.
Keemiaravist räsitud vatsa toimingud suudavad mind ikka ja jälle üllatada. Päris hulludest elamustest olen Taevase Isa tahtel siiski pääsenud aga ei tea kuidas sujub edasi. Karda hullemat aga looda paremat, sedastab vanade eestlaste kombel
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment