Wednesday, October 30, 2013

Loomeinimese mõtteid seoses printsess Anna tulekuga jõuludeks

Mulle turgatas pähe et kuna Luxembourgi kallis külaline peab lugu heast toidust,tuleks Mimmiliisal pakkuda talle midagi erilist, midagi sellist mida väike piiga veel kunagi maitsnud pole.Teinepool, too naisuke, oli küll vastuvaidlemise kihku täis, et mida sa veel välja ei mõtle.Veidi järele mõelnud, jäi ta nõusse  ning  pakkus välja et võiks ju teha mannakreemi.Kindlasti,arvasin mina,kus väike inimene kaugel väljamaal ikka seda head asja saab.Täna nõudsin tururetke et jõhvikad ära osta, kuid  sohvril oli oma programm sissesöödetud ning kimas otse Telliskivi uulitsale. Kus lammutati vana puumaja ning oli loota kasutatud plankusid meie vannitoariiulite tarvis. Et oleks stiilsem ning paslikum, aga võta nipust-seal olid virnas hoopis jämedamad rondid ja meile mõttetud voodrilauad.Jäi nii et otsime me ise  interneti vahendusel vanetatud ja paremaid laudu.
SEB PANK HAKKAB LOOJUMA VÕI KUSTUMA. Juba suleti Nõmme kontor ning jaanuarist on plaan lõpetada ka MAKSETERMINALIDE KASUTAMISE VÕIMALUS.Mida ma agaralt näpin kui vaja arveid tasuda, uuel aastal aga jääb internetipank ja telleri kasutamine. Rahalüps käivitub ikka täistuuridel, kui tellerdamisele mõelda.
Aga mina mõtlen hoopiski karikaturist Hugo Hiibusele, mu vanale heale tuttavale.Temale peaksin andma karikatuuri-ideesid, mis mu kupli all idanenud. Esimene pilapildike oleks Andrusest, kes viibiks Nõmme turul ning ostaks talumehe käest seemneid,endal fooliummütsike peas.Pildi all oleks tekst-nii tahame viie rikkaima sekka...Teine pilt kujutaks Karlssoni-sarnast mehikest,kes äratuntavalt batja Ediku näoga ning lendleks kilulinna silueti kohal, endal käärid käes ning hüüataks-Kuhu veel vaja linti lõikama minna. Viimane karikatuur kujutaks Euroopa parimat rahandusministrit, kellel silmadeks üheeurosed mündid ning parem käsi päikesevarjuks vaadates Kreeka kontuurkaardi poole. Vasakult tulemas pikas järjekorras mustade kilekottidega inimesed, kes kõik soovivad peavoolupartei rahalist maailmavaadet sala-sponsorabiga tugevdada.
Sellised ideed siis loovisikul,kel hüüdnimeks
paadikapten Neemo E Poldre
Lõpetuseks.Piibumees Hugo võiks nii peagi avaldada poliitkarikatuuride raamatu nagu oli minu noorusaal teinud Herluf Bidstrup, pealkirjaga Politik Der Stärke

No comments:

Post a Comment