Friday, October 11, 2013

Terekätt siit Nõmme mändide alt

pakub reissumies, kes viimaseid päevakajalisi lugusid üle lugedes hoomab,et polegi kirjeldanud oma sinnasõitu detailsemalt,et kuidas laias ilmas vaegureid poputatakse.
Tegelt algas hool ja armastus juba Tallinna lennujaamas, kus mind ootas ratastooliga isiklik abistaja, kes sahistas pärast tsekk-innimist mind kähku pardalemineku-neiukse juurde päris kaugele läbi suure maja kus palus mind esimesena aeroplaani toppida koos minuga kaasas olnud naisukesega. Nii ka juhtus, et hallipäine VIP-onkel sattus päris heasse kohta pesitsema.Kopenhaageni lennuväljal aga ootasid suisa üllatused,kusagilt maa alt kerkis välja turvamehe vormis mees,kes palus meid oma kabrioletimoega   elektriautosse mis mõeldud siseruumides kulgemiseks.Kähkupõristajaga liikusime vaikselt, susside sahinal kohvritega inimeste vahel vist kilomeetit paar kuni maandusime vaegurite assistance room,is kuhu oli kogunemas kepiga kulgevaid vanureid, kes ratastoolidega kohale toimetati. Seejärel viidi mind Liisa saatel ratastooliga garagesse, kus ootas ambulance mikrobuss, vilkurite ja kiirabitähistusega.Too riistapuu toimetas meid otse lennukitrapi manu, kus pisteti nahkistmetega mõnusasse lennuaparaati. Aga Luxembourgis ei oodanud ratastoolivend mind aegsasti, väheke maad liipasin oma kargul Liisa järel läbi tolli, kus meid ootasidki Berit ja Anna.Punane Seat oli pargitud invatähistusega kohast kõrvale, turvale selgitas Berit, et kuna pole kaasas invaparkingutõendit pole ta julenud seal oodata. Turva teatas, et kui vaegur mängus pole tõendist hetkel üldse lugu - pargi ikka kui vaja.
Sedasi siis,aga kilulinnas saad leppetrahvi ka siis kui invaparkinguspravka esiaknal-just see trahvike tuligi, pildid autost koos tõendiga ja puha asi-tõendina kirjas. Minu aferistlik linnaviletsus ei pelga vaegurilt 31 eurot küsida sest kõik loll-totakad Savietsi avamised ju valimiste eel maksavad roppu raha.
Mina, kuri mees ei maksa pennigi.Sest annab peagi linna rahanäljased asjapulgad kohtusse
teie vaegurist paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment