Wednesday, October 9, 2013

Kodu,armas kodu ikka rõõmsalt tervitamas

Meie akude laadimise trip lõppes õnnelikult,Frankfurtis oli kah ratastoolimees vastas.Tal polnud vist autojuhiluba või oli ajanud elektriauto päeval juba võimetuks.Aga polnudkid hullugid,hakkama tuli saada.Tallinn võttis meid vastu suht sooja õhtuga,polnud ka Lennu jaama kohustuslikku tuult nagu alati.Poig oli autoga parklaväravas vastas ning kojusõit laabus kui mullu samal ajal.Kuna kellaosutid olid kohe-kohe südaöö kukil tuli peagi pugeda põhku.Ise imestasin uinudes et kuidas küll ma selle seikluse vastu pidasin-ainult väheliikuva vasaku jala kederliiges oli õhtuti kui kummipall paistes, suisa elevanttõve algus,mõtlesin seal väljamaal.
Eile sain taaskordse keemialaksu nahavahele, oli vist luminaali sees,sest jäin magama kolleg Rein Siku huvitav ajalehetegijaraamat süles ning põõnasin oma kolm tundi.Mu tohter kurvastas mind sellega mida ise kartsingi. Kui huvitusin rakuravi võimalusest teatast ta et asi on lõpuni uurimata ning on kahtlusi, et rakuravi võib valla päästa vähirakkudegi vohamise, mida tuleks vältida. Teadsin, et eesti professor uurib Helsinkis uute ajurakkude kasvatamist,mis halvatuse kaotaks.Teame dr.prof. Saarma katsetest, kuid vara veel tulemusi loota,teatas ta.Nii et pean jaksu koguma ja edasi lonkama. Loobudes oma ideest,  vasaku käe tervenemise puhul golfiharrastuse jätkamise mõttest.
Esimene Andrus on sõnapidaja mees,lubas meid ju viia Euroopa viie rikkaima riigi sekka.Midagi juba on toimunudki,Soome metsades on tuhat karu,meil seitsesada,lätlastel vaid kuus metsaotti.Nii et mõni poliitik peab ikka sõna ka.Valimistele seal kaugel tähelepanu pöörates imestasime Mimmiliisaga rikka Luksemburgi tava teha valimisreklaami hirmodava raha eest. Pargiteede ääres oli mitmel pool näha  puust kolmjalgadel vineerplanshette poliitikute värvipiltide ja lubadustega A-4 formaadis, ikka tihedasti üksteise kõrvale liimituina.
PM kirjutab,et eriti hästi sujub Eesti teedehitusmasinate äri Saksa firmal Wirtgen,  seda vaatamata majanduses olevale mõõnale.Mulle meenus kohe minu ehitustehnikumi õpegrupp em-1 mis tähistas tulevaste ehitusmasinate spetsialistide koolitamist.Mina aga trügisin vägisi autoerialale ning sattusin seetõttu  punaarmeesse,kus polnud mul sugigi piinavalt valus kui mitte arvestada sunnitud lahuselu pruudiraasukesest Silviast. Kes saatis mulle iga päev pika kirja, tihti isegi kaks. Nii et mu tublidel  kaastuletõrjujail olid suud ammuli.Sest ilusas käekirjas,alati ümbrikule maalitud musta kassi pildiga postmarkide saatel, kuna sõdurpoisi kirjakestel polnud vene riigi postmark kohustuslik.
Kui juba juttu naistest,tuleb märkida et maailmas on praegu puudu kakssada tuhat naist.Ju sealt ka see homouputus ja pedepromo euroliidus,et mehepojad sugueluks aina omasuguseid tarvitavad,mis jube kole tegu ja mõte on
sedastab teie veendunud heteromehest
paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment