Sunday, October 20, 2013

Nomida hullu hommikut,tuuman kui eilsele mõtlen

Kõik algas uudisnupust et tubli poolakas, noor skulptuuritudeng /nimi pole oluline/, tegi valmis ja paigaldas vene sõjameeste mälestusmärgi kõrvale Gdanski parki otse T-34 kõrvale saksa naist vägistava vabastaja kuju, mis oli nähtav ka internetis. Kunstiakadeemia viienda kursuse poiss pidi andma vastust prokuratuuris -huvitav küll,miks pahateo käsuandjaist ega tegijaist ei räägitud.Kuid tolle saiti lähedal avanes hulk ajaloolisi filmikilde Wehrmachti ja SS-meeste bordellidest sakslaste käes olnud aladel. Muuhulgas nägin sedagi et punase tekstiga APOLLO oli meie armsa koduse raamatupoeketi täpselt sellise logoga esindatud bordellikett mis algas Kölnis,suundudes Frankfurti ja kaugemale.Samalt realt läks miskipärast lahti ka filmilõiguke Iraanist,kus poodi kaks omasooiharat noormeest.Nemad ise ei olnud sugugi kurvad ega meeleäraheitel, küll aga peegeldus traagika ühe pealtvaatajast nooruki näol, keda uurivalt vaatas tema kõrvalseisev isa, nagu mulle näis. Omamata mingit poolehoidu teisiti mõtlejate suhtes olin ma siiski terveks päevaks häiritud sest vaatepildist. Muslimite tavasid teades polnud selline tegu üllatuseks,küll aga valdas mind kahjutunne suht süütult surma läinud poiste pärast - on ju teada et pederasmus pole inimese vaba valik. Küllap lahendaks nemadki kenade neidude muresid kui geenid seda võimaldaks.Ja lõpetaks paradeerimise õigustamaks ohjeldamatut pedereerimist.
          Kui sellised kord võidavad käimasoleva sõja heteromeeste vastu, kas hakatakse minusuguseid avalikult pooma, küsin ma täna hommikul.Endast veel -mind,vana automeest ei usu kodus vist enam mitte keegi.Kui muuseas pajatan Jensule et sovjetiajal tuli kodusel teel kanda läikevaha autokerele on ta suht hämmingus - kuidas siis nii, seda tehakse ju eritöökojas...Eile tuli jutuks kodune rattavahetus, sest talverehvid on velgedel ja suuremat muret pole kummalgi autol.Poig arvas kahetunnist ajakulu ühele autole. No way,mõtlesin mina-kuidas saanuks pidada sõiduautojuhi ametit kui ma kulutanuks oma Volgal varuratta allapistmiseks üle viie minuti. Uus aeg, uued kombed, tuleb tõdeda.
Kas uus aeg toob letti ka uued võimurid,saame näha hilisõhtul kui on kokkuloetud lahingutandril antud hääled.Suures sõjas kesikute partei vastu kiputakse koos pesuveega välja viskama lapsukest ennastki.Juba mõnitatakse tasuta linnatransporti ning seda et pensionilisana väikest sünnipäevatoetust pillatakse või et ravimiostul mingi kümnekas kuus pinsitoetuseks tilgub.Rohkem kui raha on vanuril vaja osalust nõukogudes ja avaliku arvamuse kodades,usuvad rikkurid,poliitprostid.Kes meie matuse toetused ja hambaravirahad juba häbenematult tuuri pannud, oma karmani ajanud.Sakste laps ütleb ikka et kui leivaraha pole - sööge saia.
Eriti põnevaks muudavad valmistulemused esilekerkinud nõudmised muuta suurparteide rahastamist, lõpetada riigipoolsed rahalaevad parteikassadesse.Kuidas teie,aga mina küll ei usu et oma mugavaist oludest lasevad end välja tõrjuda täissöönud poliitikud,ilmeksimatud rahvajuhid.Kes on kui puugid mu rahva tervel ihul,ägavad oma täissöönud kerede raskuses ega väsi sullerdamast,meie rahade najal õitsemast.OLLES LOONUD ENDILE HELGE OLEVIKU,TÕOTADES MEILE KÕIGILE HELGET TULEVIKKU.
Kas valijad on endiselt lollid kui lambukesed,saab õhtul näha ka teie
lõpuni ustav paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment