Sunday, October 7, 2012

Tuleb õppida elama

nüüd mehena, kes jätnud seljataha oma tempoka elu  65. verstaposti. Nagu mu õeraas korduvalt väitnud, kippunud ma olema pidevalt kahes-kolmes kohas ühtaegu. Kas just nii hullusti, aga oma elutempo olen ise kiire graafiku peale sättinud. Ega muidu polekski nii palju jõudnud millest täna rõõmu ja rahuldust tunda. Olevik sedasama pakkuda ei suuda.Kuigi kurtmiseks pole põhjust-ikka päevake korraga.
     Eilne päev oli lahe ja kaunis,superilus sügispäevake.Sest pea kõik mu armsad kaasteelised, lapsed ja lapselapsedki olid pidulauas et tähistada ema-isa kaksiksünnipäeva nagu tavaliselt.Vaid mu vanem tütar ei pääsenud suitsuangerja ja vasikaprae ligi,sest päev varem tõbisevõitu olnud pisipoeg Hendrik oli kinkinud vist midagi oma pisilastest ära ning vastuvõtjaks ei keegi muu kui perepea.
Lusti ja ringisebimiserõõmu oli see-eest nii väikestel plikadel, tulevastel baleriinidel Sofial ja Martal kui neid rõõmuga võõrustanud Patrikul ja Sebastianil.Väike printsess Anna roomas kamina ees  kogu sest melust innustunult hoopis südikamalt kui muidu ning üritas oma kahe tillukese, alles elu esimese hambaga jagu saada hapukurgist.Ise nii oma uuele kogemusele andunud ja õnnelik.Lastest näed sa aja möödumist,on öelnud vanarahvas. Mina, õnnelik inimene, näen seda juba ka lastelastest.
Kingitusi ma eriti ei oodanudki, kuid hea raamat,kolleeg Andrei Hvostovi Sillamäe passioon,mida tahtsin ka ise osta ning teatripiletid noore Baskini väljasõidulavastusele olid küll oodatud ja omal kohal.Lisaks leidus kingikotis kaks CD-filmi vanaautoteemadel,mille autoriks hea semu Mati Laos.Kena üllatus,sest tegelen just nendesamade sarjafilmide turundamiskatsetega Soomemaale.Kuid Mobilisti-ajakirja omanik Kai Bremer ja tema peatoimetajast poeg Yrjö Bremer pole veel otsustanud. Mobilia nimeline retroautoajakiri on jah-sõna öelnud,aga ülelahevennaste ostujõud pole hetkel kiita, nii et käsipidur toimib.
Internetiüllatused ei lõpe...jälle on kümned vanad head tuttavad postitanud õnnesoove nii Maarjamaalt kui mujalt,kaugemaltki. Katsun kõiki viisakalt tänada, hiidlasedki pidanud vajalikuks staazikat suvekülalist tema juubeli puhul üllatada.
Investeerige ikka soojadesse inimsuhetesse, ega siis viljad küpsemata jää kui elusügis saabunud
kinnitab teie elukogenud,nüüd juba eakas paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment