Monday, October 29, 2012

Alates tänasest hommikust pole Eesti enam endine

selgeks märgiks muutuste tuultest on EPL esiküljeplokk, kus minu ülikooli eksrektor, kõigi poolt lugupeetud ja austatud Rein Raud üleb otsesõnu-MEID VALITSEVAD MORAALSED VÄRDJAD. See on valus teema, millele on läbi lillede juhtinud tähelepanu meie arvamusliidrid juba mõnda aega. Naaskel pudenes kotist kui staarmeikar tegi Pavlik Morozovit ehk nö müüs maha oma isa. Tõmbas Esimese Andruse üritusele vee peale, kui teisisõnu öelda. Ja ei aita enam seegi et reformikommunistide parteiliider tühistas täna oma parteikontori esiste vaba turumajanduse kaitse libameeleavalduste kolmepäevase kava või et ülbitsemises musta vöö teeninud Ligi üritas õhtuses telesaates reitingut remontida ning katsus jõudu sõnasõjas Marko Reikopiga- kes polnud just Mihkel Raud ning keda oli suht lihtne kotti toppida. Parteilasest valevorst jäi peale, kuna Markol oli kodune töö puudulikult tehtud ning tema eruditsioon ei lubanud võistelda Kolmeraudse laskeulatusega.
Back in the USSR on üks valusamaid /südamevalust ajendatud/ kirjatükke mida olen meediast lugenud pärast laulvat revolutsiooni või Vene vägede lahkumist või sinimustvalge heiskamist Pika Hermanni torni. Loodan kogu südamest, et arenenud Euroopa meedia selle siit üles korjab ja levitab kus vaja.Kui muu nõu ei aita, küll siis minuvalitud eurosaadik Indrek Tarand selle Bruxelles,i isandate lauanurgale poetab. Et nemadki vajadusel teaks kes kommunismipisikut südames kannab ja kes punaparteile antud vannet kuidagi unustada ega hüljata ei suuda.
Mina olen lausa põnevil ja ootan, kuidas tänahommikuse selguse valguses suudab peavoolupartei veel tõmmata valimiste eel taskust Ediku pildiga trumpässa ja endale vastu rinda tagudes karjuda-kui te mind ei vali, tuleb Savisaar ja viib teid tagasi Putini Venemaa rüppe.Hundisilma-vana ei saa küll meid viia sinna, kus koos teiega,mu kannatlikud lugejad, viibibki juba
paaadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment