Wednesday, October 31, 2012

Mingid kummalised mõtted kogunevad

fooliummütsi alla pärast seemnete manustamist.Täna väidab Esimene Andrus, et eestlased usaldavad oma valitsust ja parlamenti. Kes siis ei usalda, kas need kümmekond vietnamlasest piiririkkujat, kes täna öösel kinni peeti kui ebaseaduslikult minu kodumaale hiilisid.
     Või tahab Stenbocki klubi peamees väita tõsimeeli, et Rein Raud pole üldse eestlane kes eilse karmi hukkamõistva artikli autor on.Või kahtleb valitsusjuht hoopis selles,et Andres Maimik,Aare Pilv,Ahto Lobjakas ,Andrus Kivirähk ja paljud teised,kes ämmaparteid kilekotikorjanduste pärast hukka mõistsid, on üldse sündinud eesti emadest ning lausa siinmail, omas kodus.
Kramplikult hoiab peamees oma kamba sulitempude õigustamise nimel kinni mingist eurobaromeetrist, mis olevat see õlekõrreke mis uppuva seltskonna kindla kaldani viib. Samas  viitab meie  ilmeksimatu Päikesepoiss teistele äraostetud arvamusuuringutele, mida nüüd ilma rahata tutkida saab.Hea toon pole seegi,et isake ründab eksrektorit lausa isikliku vihaga.Mis haritud ühiskonnakihid tagajalgadele ajab ning seltsimehe viimsegi reitingu põrmustab.
    Mõningase vaikimisperioodi järel tükkis taas areenile ja telepurki staarpõgenik AMG sealt Albioni maalt.Teatas,et Briti kohus ei tunnista tema väljanõudmisotsust.Vargad mulle üldiselt ei meeldi,sest ise pole varastamist harrastanud.Küll aga on põnev jälgida,kuidas end ise poliitikuks vorminud armeenlanna vilistab kõrges kaares kogu riigi ja tema naljameeste juhitud kohtusüsteemi peale.Kuldne vihm on ju moodne harrastus ja kuidas sa hing keelad noorel daamil moodne olemast.
Tibake oma eraelust ka.Eile öösel kella kahe paiku jõudsid minu organismusesse siis need ähvardavad metastaasid,mida oli levitamas eesnäärmes pesitsev kuri krabajas.Vaatamata Tartu Ülikooli  kogenud  toitumisprofessori poolt väljatöötatu eridieedile.Liha olgu out, tõbise söök olgu kana ja kala etc.ning pärast kuut õhtul eiühtki ampsu.Valuvaigisti ning unetablett loomulikult leevendavad olukorda.Elatud ka juba,mis siin kurta.Kui suudate teiegi läbi elu tegelda ainult sellega,mis väga meeldib ja rahulikult selle eest raha palga näol vastu võtta,olete kah omadega mäel
nagu teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment