Tuesday, October 2, 2012

                                                                   Eesti valitsus
ilmselt apelleerib sellele, et rumalat, hariduseta rahvas on lihtsam juhtida. Miks muidu likvideeritakse koguni kümme gümnaasiumi pärast seda kui on optimeeritud põhikoolidevõrku.Miks muidu viskab Euroopa parim peaminister õli arstide streigi tulle, kilgates tohtrite keskmiseks palgaks 7600 eurot kuus.Lootes,et rahvas ei saa aru kust  rahanumber pärit - kodumaalt pagenud arstid keskmise palga ongi lakke löönud. Ja uskudes et lumpeni viha pöördub mässavate arstide vastu. Et oma raske tööga rikkaiks püüdlevate ravitsejate kitleilt on selle häbipleki maha küürimine suht võimatu. .Loodan,  et arukam inimene mõistab kust müstiline keskmine tuleb. Seda on  kergitanud ka kümnete Eesti tipptohtrite erakliinikupalgad, aga mis puutub see üldisesse arstiabisse, arumaeisaa.On vihjamisi meedias puudutatud sedagi,et streigi ajend pole pelgalt medtöötajate palganumbris, selles tuleb näha rahulolematust paljude meie elus /vahel veel/ ettetulevate sigaduste vastu.
No kas on jumet tembul et vaene väike riik pani õla alla F1 rajale Kreekas, Patrases.Projekti üldmaksumus on 94,6 mln eur.Muidugi on meil sirgumas tublisid vormelisõitjaid nagu Kevin Korjus,aga noor Asmer näe ei löönud läbi, nagu ka mu hea tuttav Erko Vallbaum kahjuks.Markot piinas vist rahapuudus, aga virumaalast Erkot kimbutasid tervisehädad. Nii et pole see tippupürgimine sugugi kerge, olgu et peagi on meie raha eest rajatud hea rada ootamas.
                                                                  Südamelt ära
pean ütlema selle,mis ahistab.Meie mõlemad, ikka vaenujalal püsivad parteiliidrid võiks olla intelligentsemad,
Eestlassõbralikumad,oma riiki,maad ja rahvast armastavad ning teenivad.Mitte mõtlema ärapanemisele iga hinna eest ja igas asendis.
      Enim häbiväärseks pean seda,et Esimene Andrus täidaks justkui mingit truudusevannet kui kehutab inimestes nõukaaja- nostalgiat. Demonstreerides hästi seda kui kehvaks võib tavakodaniku elujärje väänata areneva kapitalismi tingimustes võrreldes eelmise, punase epohhiga.Kusjuures igamees suudab näha sedagi kui ilusaks saaks väikeriigi elu-olu muuta kui vaid oleks tahtmist.
Kui ta võimukal oponendil,pealinna meeril oleks vähegi tahtmist,suudaks ta leida linnajuhtide toolidele päris häid ja edumeelseid,oma riiki ja linna armastavaid  põhirahvusest inimesi, haritud tippjuhte.Kel oleks laitmatu renomee ega poleks kriminaalset minevikku. Ju on tänastega lihtsam manipuleerida,nad on kuulekamad ega kipu hammustama toitu pakkuvat kätt.Nagu ta Saaremaa parteirakukese eksjuht,kes lausa nõudis batja kõrvaldamist.
     Katsun tulutult vaimusilmas ette kujutada kust leiab Andrus uue kolli kellega rahvast hirmutada kui Eedik peaks ootamatult lahkuma teispoolsusse.Sest hirmutades valijaid kesikute jubeda juhiga saab ta koguda needki hääled, mis e-valimiste võltsimistuhinas kuhugi kõrvale jäävad.
Kujutage hetkeks ette et Keskerakonna juht vahetub ja maine tõuseb.Siis pudenevad punaoravad hetkega ajaloo prügikasti ja neid jäävad meenutama vaid häbitud teod rahva ja riigi kallal.
      Ja ärge tulge oponeerima,et vaadake kui hästi reformerid on riigi asja ajanud.Sest kui üks juhib nii,et kõik oksendavad,siis pole ju midagi superhästi,uskuge.Vaidlustes sünnib tõde,on
teil vastuväiteid,küsib paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment