Thursday, October 18, 2012

Nagu kaevu oleksin vaadanud

       meenus täna üks rahvasõna.Kui seriaalis Kättemaksukontor tabasin pooltunnike tagasi lesbikute lembestseeni, millega üllatas esmakordselt ka eilne seebikas Vaprad ja ilusad. Mõtlesin,et küllap meiegi telemaastikul peagi sellist pilti näha saab.Ju siis on poliitkorrektne püsida lainel Erinevus rikastab, mis praegu ülimoodne ja soositav.Järelikult on normaalne, tavaline arm  juba mahakantu kui vanamoodne ja aegunu.
Moodsa aja saabumise teise tunnusjoone tabate ära siis kui vaevute mõtlema,miks on meie valitsusel just praegu hädasti vaja rahvarahutuste mahasurumise miljonilist,soomustatud kerega veekahurit.Pole õige väita, et ülemkihid ei tea kuidas alamkihid elavad.Teavad ilmselt liigagi hästi kui sedasi paanikas relvastuvad.Täna pakub EPL vaatamiseks pildikesi,kus politsei kiirreageerijate eriüksus ründab treeningu mõttes Loksa linnavalitsust,kus oli väidetav sissetungija paugutama kukkunud.Mõjusad fotod kilpide ja kiivritega turvatud meeskonna actionist peavad võimalikud rahulolematud viima mõttele,et Karen Drambjani sarnaste kangelaste lõpp saab olema letaalne, pähe siginenud kuuliaugust voolavad elumahlad kähku välja.
       Vähemkarmil teemal kah paar sõna.Homne päev peaks tooma lõpu koduste remonditööde esimesele etapile. Martin, see ülihoolas ja usin töösipelgas, paneb paika viimased liistud kuhu vaja.Siis ehk saame võõrastest ringisebijatest omas kodus veidi hõlpu enne kui järgmine komando kemmelengi kappi ja dushiruumi värskendama kukub.Tegelt tuleks sanitaarkompleksi uuendada hoopiski soojemal ajal, kui meil Liizaga võimalik minna pagendusse mere taha,Hiiumaale.
Kolmeraudses põrutas Mihkel Raud justkui sordiini all turmtuld äsja kohtukeissist pääsenud justiitsminister Kristen Michali pihta.Oli tajutav, et hoopis teravamad küsimused kippusid keelele kui need,millega pättust teinud poliitikut nuhtles.Huviga loen hommikul Delfi kommentaare,sest rahva hääl pole hüüdja hääl kõrbes.
Hoidke ikka kätt ühiselu pulsil,nagu teeb seda
teie paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment