Thursday, October 25, 2012

Isiklike kordaminekute ritta

võiksin sättida ka tänase tulemuse.Täites preisi täpsusega palatiarst Hille Lehe korraldust turgutada insuldist muserdatud ajutegevust ristsõnade lahendamisega, suutsin tänahommikuse Luigepoju Ekspresseni ülesande lahendada juba k.9.35.Varem sain teema lukku keskpäevaks või nii. Võtku heatahtlik lugeja arvesse sedagi, et enne sai kogukas nädalaleht juba läbi loetud.Lisan öeldule ka seda, et uhkustundega lugesite ehk kuujagu aega tagasi, et teie paadikapten võitis ajalehe rahalise preemia ühele nutikamale nuputajale, valuutat tiba üle 32 euri.Tänaseks on money juba käes ja investeeritudki sügisreisi saareriiki-just samapalju küsiti ülesõidu eest koos broneeringutega proovisõiduautoga Nissan Juke.Mis ongi me autovahetuse sihtmärk.
Olude sunnil,kuna me suht uue Grand Vitara püsiv nelikvedu luristab Mimmi käes ehk tema raske gaasijala survel näidiku järgi 18 liitrit /100 km.Tänavaristlejate autosaates näitas sõidukoolitaja Indrek Madar, et mõistusega talitsedes oma raskejalgsust saab Nõmme mäel alustatud Rahumäe ringikesele kulutada 3,8 l Heiki Navitrolla 5,9 liitri vastu.Sama jutt nagu minu sõnum Mimmile-vajuta vähem ja sõidad oma armsa Vitarukiga edasi, muidu tuleb hädatapmine ja auto vahetub rahaliselt samaväärse uue ja hoopis säästlikuma Jukukese vastu. Mida praegu Albioni maal juba kokku pannakse. Teema sisu varjub selles,et meie esimese nooruse keskele jõudev senine vehiikel pole veel hinda kaotanud ja best before isegi saabumata. Kui saja tuhande kilomeetrini jõudes hind kukub, on ikka piinavalt  valus küll.Kui autovahetuse õige aja lendu lasen-ju on suisa valus oma arutu otsustamatuse pärast..Mida küll mõtlesid nutikad jaapanlastest autoehitajad kui eelmise,hea lahendusega.lülitava nelikveoga mudeli, me endise Vitara prügikasti heitsid ja uue, pealtnäha poole asjalikuma tootsid.Mille lummava ilu mõjul see tumelilla,firma esitlusauto soetatud saigi.
Arututest inimestest diskuteerides tahaks heita veel mõne kivi primitiivsete isemõtlejate aeda.Kas teid ei häiri nende kaaskodanike ajuvabad kommikillud internetis,kes loevad uudist ja rebivad kildu,aga pead kasutavad vaid mütsi tarbeks.Juhtub õnnetus,mille käigus suutmatu roolihoidja paiskab oma Mersuga teepervel seisnud  auto kraavi, keskenduvad inimesed vaid seigale-kannatanud sõidukil puudus tehnoülevaatus.Kas need kahe lõpetamata algharidusega inimesed tõesti ei taju,et tempel autodokumendis ei päästa avariist,selle puudumine pole põhjus. Teinegi lauslollus teise kurva uudise juurde. Raasikul hukkus majapõlengus kaheaastane, koos õdede-vendadega  kojujäänud haige laps kuni ema poes ja isa tööl olid.Teised lapsed kargasid põlevast kodust välja,kohaletormanud ema läks titte päästma ja hukkus tules.Ja mida leiab tark kommija-selmet olla mures likvideeritud tuletõrjekomandode pärast siristab legendi puudunud suitsuandurist.Kuidas sünnivad primitiivsete inimeste peakoludes sellised mantrad, silmad tasuks ikka avali ja mõtted erksad hoida.Muidu teeb kilekotierakond teiega jatkuvalt mida ise tahab,te haugimäluga valijaskond.
Muide,selle musta raha teema elushoidmiseks avaldas Luigepoju Ekspressen avaliku,hukkamõistva kõne president THI eest, kes on vait nagu kult rukkis. Sest teda pukkiupitanud seltsimeeste sigadused vist ei kannataks Ärmapoisi kriitikat. Kikilips tõmbaks endale vee peale nagu glasnosti viljelenud staarmeikar.
   Kuidas säästate end teie valitsuspartei pahameeletormi eest,kas poete peitu
küsib nõudlik, ikka parteitu paadikapten Neemo E Poldre 

No comments:

Post a Comment