Saturday, October 13, 2012

Kodu Korda projekt

millest korduvalt teile pajatanud, on jõudnud uude faasi. Parkettpõrand on paigas ning Liiza just  õlitamas, kusagil saavad õige tooni piirdelauad. Elektrionud käisid ära kuid teleripistik vajab ikka vahetamist-selgus, et SAT-taldriku oma olgu teist tüüpi kui praegune.Ukselävenditele vaja kah uued katted panna, siis on see teema lukus. Elutoa laelambijuhe olla katki põlenud kui pirn töölepingu lõpetas. Jooksvalt selle küsimuse lahendame.
          Postkastist võtsin värske üllitise,Päevalehe laupäevalisa LP.Huvitavat lugemist jagus,kuigi konkurendi elik Postimehe AK taset esmikuga ei saavutatud, latt oli liiga kõrgel.Kivirähk pole Juur,kuigi ärapanemise mõttes oli Andrus vastasena areenile toodud.Aga hea,et nädalavahetuselugemist lisandus, küllap teemadering ajapikku  põnevamaks läheb.Tähismaa-poisi eksnoorik Veidenberg alles näitab,milleks on suuteline.
       Omakohtule lüüakse hingekella,sest poliittehnoloogid vist leidsid mõndagi neid häirivat teemakäsitlustes. Minu jaoks oli naljakas seik see,et Gräzin kilkas TV3 saates kus kohtumõistjaid hurjutas, et tulgu inimesed Toompeale ise asju otsustama,Riigikogu uksed olevad valla kõigile/Sic/.Valetab, krants-küllap sellisel juhul oleksime me, kolm musketäri -noor Talvik, noor Tarand ja noor Poldre kõik selles riigilt kogujate pundis. Lubadus, et kohtusaagas tekitatakse pisuke paus, on küllap mõeldud halli massi rahustamiseks, sest avatud telefoniliinidelt kostuv rahva hääl oli kui alasti tõde, mis tuli kinni katta.
Paljugi huvitavat toimub me ümber, kuid liikumisvaevused mis hetkel piiravad mu võimalusi ei lasknud isegi minna kunstisaali kaema,kuidas Valli Bogatkina maalib Aapo Pukki.Esimene on hea tuttav, maalitav objekt aga vaid teretuttav nii et taaskohtumine olnuks huvitav kui vaid bussidesse ronimine lihtsam oleks.Rahumeeli jätsin teema kõrvale, nagu ka Lapini uue näituse avamise. Kus maestro ise lubanud häält teha.
      Pealtnägija-saade paljastas detailid, mis kajastasid EE uute põlevkivikatelde miljonitehingu telgitaguseid. Ei saanudki sotti ses eriarvamuste virvarris, kus eksisteeris vähemasti kolm vasturääkivat tõde. Pole siis ime, et ka Juku pole teemale konksu taha saanud. Üks on selge-tänu elektrituru avanemise paljude nüansside ebaselgusele on kõik segamini nagu Kört-Pärtli särk pühapäeva hommikul.Ja mitte ainult mulle vaid ka elektrisandorile endale nagu selgus. Loomulikult,sest edisoni juhtmes sebivad plussid ja viirused teevad mis iganes tahavad, aga elektrihind tõuseb.
                                             Kuidas tuli pimedus tuppa
                                            Säästupirn
                                            Elektrituru avanemine
                                            Silmade ees läks pimedaks 
Nii on öelnud värsisepp,mitte teie alandlik teener
paadikapten Neemo E Poldre 

No comments:

Post a Comment