Friday, October 5, 2012

Savisaar ikka suudab üllatada

                                                
sest eile sain isakese enda allkirjaga õnnitluskaarti 65.sünnipäevaks.Kaanekukeks Suur juht ise ülisuure tulbisülemiga, sees tekstikaartil tänuavaldus, et olen hoidnud tema vaimu ja hinge ärkvel /Sic/.No millega, küll sest muud ei oska arvata et Hundisilma onu on lugenud mu blogist teravaid väljaütlemisi kahe parteibossi - ja ka tema pihta. Ju siis pole solvuv tüüp, sest ega ma midagi päris hullu kah väitnud pole.Kas ma oma Maalehes pikalt avaldatud autolugudega juhi vaimu ja hinge värskendanud, võib küll uskuda -sest nii lugejad kui toimetus olid ML autolisa sisuga päris rahul.
              Esimene Andrus õhutab klassiviha kui laseb Maksuametil uurida arstide mujal teenitud suuremaid  rahanumbreid ja paiskab selle tohtritele läbi meedia,neile  lisaraha nõudvaile streikijaile otse näkku, väidab Harri Taliga. Sest sellel pole Eestis tööd rabavate  arstidega mingit pistmist. Julm tegu, aga kui Euroopa parim peaminister tajub,  et tema mäng on mängitud, GAME IS OVER,  siis ju polegi tal muud mõelda. Finito la comedia oleks punkt senisele epohhile, kusjuures me keegi ei tea, milline marksistlik sadist kargab järgmisena pukki. Miks ma siin vana Karli meenutan-sest tema õpetus väitvat, et lihtinimesel pole õigustust elamiseks. Nii väidavad õpetlased kes on Marxi tudeerinud  päris põhjalikult.Küllap tänapäev seda ka kinnitab, sest e-valimised on abiks võimul püsimisel ja milleks veel suure, pööblist valijaskonna häälekesed. Taas tuleb tõdeda, et kurb vaadata millise Eesti jätan oma lastele ja lastelastele.Pärast laulvat revolutsiooni ja Balti ketti oli küll tunne, et nüüd alles muutub elu ka  meie mail elamisväärseks, et riik hakkab hoolima rahvast ja vastupidi. Aga näe, need ulmemõtted ei täitunud. Pumba juurde karanud endised rajasid headele inimestele, äravalituile, sellise kommunismi, millest jutlustas sm LiBre.Valitud seltskonnale parimad äraelamisvõimalused..Ja nagu Libauudised täna väitsid, tehti Riigikogule taas  taas PALGAÄHVARDUS, et kohe tõuseb ja seda takistada ei saagi. Meil, tavakodanikel,  jääb üle vaid naeru mugistada, lõuad pidada ja  edasi elada.
     Ja tunda siirast rõõmu,et vähemasti riigilt kogujate elu on kui lill-101 dalmaatslast teevad rasket tööd ning saavad väärilist palka.Kuidas on lood teie palgatingimustega
uudistab paadikapten Neemo E Poldre

No comments:

Post a Comment