Wednesday, October 27, 2010

EestiPoiss

tuumab kutsest Lõuna-Korea kultuuripäevadele,mis homme Saku suurhallis.Postimehe väitel pakutavat seal ajuloputust(?)Olevat jutlustajaks dr.Jaerock Lee,otse Soulist Manmini kogukonna peamees.Lubatagu kahelda - kui isegi vene õigeuskliku kiriku, NLKP peapastor dr.Breznev ei suutnud mulle ajuloputust teha,kuidas tuleks toime meeter kahekümnene pilusilmne riisisööja? No mina lähen,sest julge hundi rind on riisine(?)Pakutakse seal ju rahvustoitegi,millest ropprikas Euroliidu pensokas ei keeldu. Pealegi on usujüri trikkide hulgas "NÄHTAV TERVENDAMINE" mida ootaks põnevusega hinges. Lõuna-Korea kultuuripäevad Eestis heidavad valgust ka linnapea Edgari tegevusele,kes on meile nagu maavillane dr.Jaerock Lee.Ta valgustab me Eedule teed saamaks üleriigilise väljaande Kesknädal presidendiks,kes on Tallinna TV asutaja ning Pühade Kesikute kiriku esimees, evangeelse tõe kuulutaja.Raamatugi autor. Paralleelid dr.Leega ilmselged.
Elevusttekitav oli Hesaris äsjailmunud artiklike,mis väidab: Eestist laekub Soome sada pätti ja varast päevas(?)Kahinat ja sahinaid on täis lahe mõlemad kaldad.Mulle meenuvad punareziimi päevad kaheksakümnendail, kui olin minagi sagedane külaline seal põhjakalda pääl.Klubitegevuse suuna tõttu. Ja igakordselt Helsinkis laevalt lahkudes märkasin kui palju Narvatagustest tibidest Viru litsikesi,sutekaid ning Lambroso-õpikust pärit Rummu vangilaagri kurjategijalõustu lahkus Georg Otsa pardalt, et valguda mööda Soomet laiali.
Tuli otse Länsisatamas see vallatu mõte pakkuda end Soome Passipolitsei salajaseks väliskaastöötajaks,kes istuks siinsamas tollipiiri klaaspuuris ning vihjaks,kes tulijaist elukutseline kurjategija murdmatust liidust ning kelle maaleminek tuleks tõkestada. Teeniksin ausalt korraliku palga soome markades ning väldiks oma sugulasrahvale hulga kohe tekkivaid pahandusi.Ainult et Mauno Koivisto venesõbralik, finlandiseerunud Soome poleks julenud ettepanekut vastu võtta.Nagu mõni aasta hiljem sulges ülelaheriik oma pressil suu,kes kirjutas Helsinkis Vene diplomaatide korterisse sündinud bordellist, mis ärritas sm.Putinit.Kusjuures mitte fakt ise, vaid selle julm promo Hesaris.Minu küsimus:miks võttis Brüssel alles nüüd sõna,et Eesti müüb miljardite eest neidsamu saastekvoote,mis Kyoto protokolli kohaselt peaks JUSTKUI PIIRAMA KASVUHOONEGAASIDE ÕHKUPAISKAMIST.Eestile on äri selle sooja õhuga tootnud hulga miljardeid kroone,millest riik napsas Eesti Energialt dividendidena riigikassasse kaks miljardit.Tänu edukale rehepaplusele on Venemaa ja Euroopa riikide käsutuses 11 miljardit tonni AAUd (assigned amount unit) mis on võrdne süsinikdioksiidi kogusega,mida Euroliit püüab eeloleva kümne aastaga säästa. Minu küsimus:kas pensokast ajaleheneegril on rohkem riigimehelikkust kui Stenbocki poistel? Kuna mina märkasin seda ohtu kohe kui Maarjamaa uut Kremlit tillitama kukkus.Ikka eliitkodanike heaolu nimel.Sest näit. vältimatut arstiabi tuleb Eesti väikesaartel täna oodata kopteri toel oma kaks ja pool tundi(?)
Järjekordne tõend,et EW on eliitkodanike äriprojekt?
Kirjutage,helistage või joonistage
kui inimsusevastane kurjus teidki riivab.
Lugupidamisega teie
metskapten Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment