Monday, October 11, 2010

EestiPoiss

leidis Postimehest,et Euroliidu liiklusohutuse sihid on abiks ka Eestile,kuna omamaised prohvetid pole leidnud neid võluvitsu mis aitaks liiklussurmasid vähendada.Juba tänavugi viiesaja ohvri piir ületatud on ja pole lootagi,et seatud üllas siht:sada surnut aastas-lähiajal täiesti kättesaadavaks jääb.
Mõtlen hoopis laiemalt:kuna meie Maarjamaised kaasmaalased tihti Ukrainamaal ja endises punavenes seiklevad,oleks hädavajalik neidki seal järjele aidata.Kui ise kord püünele pääseme ja meie pingutusi edu saatnud. Uuest Kremlist on tulnud vihjeid,et sõiduõpe ja üldine liiklusohutusstrateegia vajab eesmärgikindlat lähenemist.On vaja tugevdada liikluseeskirjade täitmise järelevalvet,ehitada teed,mis on turvalisemad. Sõidukite turvalisuseks on vaja ühtlustada ja karmistada sõidukite tehnoülevaatust,tõhustada vastavaid Euroliidu õigusakte. Lõppeesmärgiks olgu me uues liidus tehnoülevaatuste riikidevaheline tunnustamine(?) Siinkohal meenub,et hiljuti teatas Ukraina oma loobumisest korralise tehnoülevaatuse nõudest.
Remark: kui meil olukord paraneb,tasuks minna appi suurele naabrile ja Ukrainale või ka Gruusiale et neidki järjele aidata.Sest mured suuresti needsamad. Ja vaevalt nad ise märkavad või teadvustavad mida arenenud maailmas tehakse.
Aga me pojukesed küll ülimalt tähelepanelikud on. Eile näiteks märkasid mõlemad,et mängutreiler on neil just sama laiguline kui minu suvine välinokats, mis tehtud Koreas ning müügil Jõhvi turul. Kui pärisin Patrikult,miks ta Eero või seen lugedes kohe auto pakub, vastas ta naerdes: ATV on auto ja tramm on auto ja... Selge see,et me etüüdimeister ikka huumorit leiab.
Kui moodne psühholoogia teab,et poisi ladus jutustamisoskus tema partnerinnale lausa Viagrana mõjub,ei julgegi edasi mõelda mis hurmuril tulevikus plaanis või juhtumas.
Remark2:kuigi eile oli müstiline kuupäev- 10-10-10 ja suurema tungi vältimiseks olnud Õnnepaleed suletud,ei juhtunud minu ja pere elus midagi põnevamat.Käisin kiirreageerijana Mammale arstimit viimas, mille just apteegist ostsin. Mooni minna pole ju raske kui käbarad liiguvad. Mamma oli vaaritanud kalkunisingiga imehea kastme mida pakkus riisiga.Nii et tööle järgnes ka palk.Liiza oli ametis ega saanudki Forumi moesalongist enne hilisõhtut priiks.Tänane tööots viis vilka daami lillepoodi.Kui ta homse päeva kah samas mööda saatnud, pääseb teenitud hingetõmbepäevile. Et saaksime mingi väljasõidu teha kuni talv pole veel kohal.Eile oli Soomes juba lumi maha tulnud,väidavad ilmatargad.Ja Beritil oli eile õhtul Shanghais hiina plikadega riisisööjate rahvusroogade tegemise kursus,mille tulemusi lubas kuu aja pärast kodulinnas näidata/serveerida. Täna sõitis talle külla kultuuriminister JänesLaine,nagub Mart Juur tunnustavalt kutsub.
Remark3 :leedukad Maldiividele omalaadset puhkuseoaasikest plaanivad kus teenindajannadeks ainult blondiinid. Sama tembuga paistis äsja silma keegi Mikihiiremaa autodiiler,kel müügisalongis ainult blondid piigad autosid müüvad. Meenub omamaine sarnane eksperiment Fordi esinduses kui me direktor Peeter palkas poistest automüüjatele seltsiks daami,kes osutus mitte halvemaks töötegijaks omas valdkonnas.Mina toetasin seda mõtet,sest kujutasin ette autoostja hämmingut.Kes naismüüjaga vesteldes kindlasti algul üleoleva hoiakuga on: mida sina,plika,ka tead autodest! Ja nii läkski. Et ootamatusest rabatuna mõnigi klient ostu sooritas.
Saage innovatiivseiks
ja kreatiivseiks.Kuid ärge
tervist unustage, soovitab
metskapten Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment