Tuesday, October 12, 2010

EestiPoiss

kes tavaliselt lõpetab uudisega,mille pajatab hommikuraadios Rohke Debelakk. Täna alustaksin: homme TIBUTAB ja sooja tuleb NOKAOTSAST. Kõik saab klaariks kui kuuled,küsimusi ei teki.
Fred Poomi Autohoolduse välireklaami pärast täna kargu alla võtan ja ringile lähen. Serireklaam on valmis tegema kui seinapinna sobilikud mõõdud annan. Ja mul omakin lehmä ojassa kuna pere mõlemad autod sealsamas "perearstil" käivad.
Harrastusturundus on taolise tembu nimeks,kuna ise sõnaühendi autor olen. Ja päristurunduseks vist minul enam tegevust ei leidu?
On ju nii,et meesterahva kohta öeldaks "kõlblik kuni",kuna naise pihta passib väita:"parim enne"?
Ja mõnele meeldivat koguni eluetappide jaotus:imikuiga,lapseiga,
noorukiiga ja iganeja(?).Moarust tasub taolisest murest üle olla - pole hullu,et aastad läevad. Igal vanuserühmal omad võlud,mured ja rõõmud. Oska vaid hoomata!
Remark varemöeldu teemal-liiklusohutusest. Kolmene pikamaaveokite rühmake liikus eile Tallinn-Tartu maanteel Kükital. Sealkandis ikka juhtub,aga võõrad seda ei teadnud. Korralikud margid,kained vene meestest juhid võõramaiste regmärkidega. Ootamatult pööras sirgel teel sõitnud kolmas treilerivedur Mersu joonelt kraavi ja käis küljeli. Juht selgitas õhtuses TV-krimis: sõitsin,võtsin kohvitassi kätte...ja järsku olingi teelt maas,külje peal.No ütle sa veel,et sõidu ajal muu tembu kui juhtimise keelustamine pole oluline? Mõni lihtsalt ei suuda ilma keskendumata teel püsida.
Aga üks vene kosmosealistajaist.Aleksejev pihtis reporterile,et ajal mil maa peal kehtis Gorba Miku kaine seadus- mäletate ju? Oli neil seal ülal napsiga lõbu laialt.Kaasavõetud jooke manustati lausa tohtrite soovitusel.No kuidas sa kaine peaga kosmoses kolad!Menüüs e baarikapis olid nii konjak kui punaveinid. No ütle sa nüüd! Ajal,mil Maal kabinetikapis ametiruumes hoitud napsiklaaside pärast käskkirju ja karistusi lendas,ajal mil pulmapeol rippusid limpsipudelid nööriga laes(sest laual ei tohtinud alkoholi olla kui tegemist asutusele kuuluva ruumiga)Isegi asutuste suvilad ja puhkemajad olid sedaaegu suletud,mäletan.Et jumalapärast keegi piisakest ei libistaks! Kurjad keeled rääkisid,et Gorba naisevend olnud padujoodik ning naisukese palvel seepärast tsaarist mees kogu riigis joomise keelustas.Mida kõike ajaloos pole naiste nimel tehtud!
Naised on me elu haprad õied,neid peab hoidma.
Seepärast juhtubki igast ekstsesse
kui päris moodsalt väljenduda.
Jääge kaineks! soovitab
metskapten Neemo E.Poldre
kes ise pitsi ei sülitaks.

No comments:

Post a Comment