Sunday, October 3, 2010

EestiPoiss

tõdeb taas, et vahel lihtsalt on nii: elu lõpeb enne kui aeg. Minugagi nii läks,aga pole hullu. Jätkan kõigi ilmingute jälgimist, silmad pärani lahti. Eilseid sumorobotite kaklusi juba kirjeldasin, reedel alanud invamessi põgusalt samuti.
Pean just oma ajaloohuvilise Lizaga elavat diskussiooni: kas siitmailt kunagi iidseil aegadel jätku saanud vaen ja ristiretked uskmatute koerte vastu toovadki pelguse, et rättpeadest terroristid nüüd meilegi oma loomulikke tapmisvajadusi rahuldama kipuvad.Täna hoiatas USA oma rahvast,et ärge reisige Euroopasse: AlQaeda terrorismi oht on suurem kui kunagi varem-sihikul Pariis ja Berliin. Ka Maarjamaa analüütikud-poliitikavaatlejad on hiljuti hoiatanud,et afgaanidest ja pakistanlastest kättemaksjad võivad oma kombitsad meie rahuliku maanurgakese asukate järele sirutada.Kas võimsad liitlased tulevad sõjasulasele appi? Vaevalt, kui neil omal samad mured kukil.
Muretseme küll kui Eesti risustatud metsades käime,et millise maailma jätame oma lastele:loodus reostatud,põhjavesi rikutud, maapõuest kõik parem ammendatud...aga seda,et nende elunatukesedki otsesse ohtu oleme seadnud,ei märka?
Eestimaa,ärka! ahastab keegi Iseseisvuspartei tegelinski interneti kommikastides.Aga hüüdjaks hääleks ta kilked jäänudki. Sest valgustatud eliitkodanikud ongi ärganud ja märganud,et miljoneid riigieelarvest parteikassadesse eraldatakse ja on oma kulbi ja kausikesega tormanud pudrupoti podisemist jälgima.
Viimane tulija oli Juhan Aare,kes rasvaliitlaste parteipuki otsa kippus. Aga seal jäi kitsaks,kuna va Vitsut oli ammu vitsutama asunud. Juhan oli hakanud põlluministeeriumi tellimusel tegema oma firmaga Kultuurfilm linateost kalakeste elust.Nüüd kirjutab meedia, et Aare-poiss kuldkalakest püüab.Kuna olematu filmi eest ligi pool miljonit ammu sisse kasseerinud on. Aga ise tahtis toda vitsutajat eemale puksida: too parteifüüri sisse vehkinud olevat(?)Kas pada ja katel,ühed rahamaiad mõlemad?
Kui mina siin kodukülas arvan,et loominguline ja kreatiivne olen,siis Elmari raadios kõlas just pühapäevahommikune loominguline tervitus:
Suur Draakon tervitab oma Kotletiga Burgerit Topeltjuustuga(?)
No on sul sõnu?Minul enam mitte.
Metskapten tänaseks lõpetab
Kõige lugupidamisega
teie Neemo E.Poldre
võõrastel lahingutandritel madistame küll,aga hirmu endas võita ei suuda. Miks muidu on keegi argpüks eemaldanud Tõnismäe majalt nime Okupatsioonimuuseum, jätnud ainult argliku sõnakillu "muuseum" ?
Kas pelgusest,et natsid ja/või kommud naasevad ning kättemaks saab hirmus olema?

No comments:

Post a Comment