Sunday, October 10, 2010

EestiPoiss

Tervab ja märkab,et eilse kolumni lõpetuseks soovitasin hakata rikkusi rohkendama.Meenutan,et rikas pole mitte see kes palju teenib, vaid too kes vähe kulutab.Nii nuputan jatkuvalt kuidas midagi säästa.Näiteks tuvastasin,et minu unistuste kolmerattaline mopo on siis maksuvaba kui ostan kui invasõiduki ning liigun elektri abil.Pole arvelevõtu riigilõivu ega liikluskindlustust vajagi.
Tuli just teade,et mede rahandusminister Ettevaatust,Jürgen on Ligi sai maailma parimaks rahandusministriks ning Washingtonis maailmapanga auhinnagi. Killurebijad kommikastis pilavad, et tänu eesti lambaliku hoiakuga alandustealtile rahvale, kes lubab endaga teha kõike.Ega ta vale ole.Allume ju orjalikult eliitkodanike terrorile: neile pole vaja mingit matusetoetust, ranitsatoetust, tasuta koolilõunaid. Kohe kaob ka pisukene hambaravitoetus,iga kuu esimesel paraneb apteegiravimite kvaliteet päris hoolega. Eks ole see ju medalit väärt! Lisaks on Eesti Pank pakkumas euromedalit uue raha tuleku puhul:kümne euri eest saad tellida ehtsa hõberaha,mida vermitakse piiratud arvul, igale perele vaid üks.No õigem oleks anda hoopis orden oma ilusast kroonist loobumise eest. Ja tasuta, mitte väljalüpsi eesmärgil.
Remark:öösel leidsin riigivastaselt jurialhazzi saitilt, millega mees raha teenib:on oma saitile riputanud Moskva autouudiseid ning kõmulugusid linnapea Luzkovi tagandamisest.Pilguga väljamaale- Ka lugu sellest kuidas tänavaprostituut röövis ihnsalt kliendilt rahakoti ja auto Pontiac Bonneville. Fotol on ka autor ise ,kes arvata aastailt viiekümnene ekstremist on.
Nüüd sellest,kuidas kõmuleht SL müüb.Suure esiküljepealkirja all: Riisalu naine pääses põlevalt laevalt kirjeldatakse kuidas Mariina lahkus aluselt Kielis kuhu laev suundus. Ja et laeval tagasiteel suurtulekahju tekkis.Niisamuti olen minagi pääsenud laevahukust Estonialt. Kuna olin alates avareisist sõitnud tollega viis korda Stocki ja tagasi(!)
Too alkashijürka ju humoristki on.Kirjutab oma blogis,mis sugulised veidrused laias ilmas lubatud või keelatud.Boliivias ei tohtivat mees olla üheaegselt kahe daamiga juhul kui tegu ema ja tütrega. Liibüas tohib mees lisaks naisele olla vahekorras vaid emasloomaga ning on paiku, kus ei tohi süüa lammast keda oled enne rahuldanud(?)etc.Kas üks nihestunud mõttemaailmaga tegelane on see Juri? Samas kaval nagu rebane.Ainult Philadelphias on blogipidamine maksustatud kui tollega pappi kokku rehitsed,füüri korjad.
Kohe ärkab ka maarjamaine maksuterminaator SaviEts kui mina ja minusugused kah oma blogisaitile lehejutukesi ja reklaame pillame. Enne aga peab va Hundisilm tasuma üheksa tuhande kroonise trahvi, miska end maksudeklaripatust puhtaks pesta ning omariiklust toetada. Marru ju ajab,aga kussa pääsed. Unzipi poisid teenisid punktivõidu,paistab.
Jääge terveks
ei väsi kordamast
metskapten Neemo E.Poldre
P.s.Rohke Debelakk defineeris"kutsehaigused" (kui pääsete kutsetega ravile). Ja et me saarte tohtripuuduse tõttu tohtivat sinna elama asuda vaid kehalised katsed läbinud terved inimesed...
Ja nii ongi!
E.

No comments:

Post a Comment