Sunday, September 26, 2010

EestiPoiss

siinkohal oma eilset postitust täiendaks.Küsin:miks ei tõstnud häält muulaste väidetava ahistamise vastu meie kohalik vene intelligents? Relvile kargasid vaid riigipöörajad Klenski ja Reva,sest vaid neile on vaja kismat,kaklust,linna segipööramist. Intelligent,niipalju kui neid siia jäänud pärast seda kui maakera pöördus taas läände,on vakka. Tema mõistab,et riigikeelt osata on vaja,meie tööjõuturul kaasarääkimine muidu ei õnnestu.
Remark:mina näen Lukase koolipöördes katset hoida ära tulevikus puhkeda võivad pronksiööd. Mille oht kauaks õhku rippuma jääb kui idanaaber siinset viiendat kolonni iga hinna eest poputab. PM internetikommijad leiavad,et rahulolematud võiks naasta isade maale või rahastada oma koolid erakoolidena.Mis pole kah üdini pahad mõtted.
Minu mõtted hoopiski toiduretseptide maailmas uitavad.Alles nuputasin lõunasöögi: Tudengi eine,milleks vaja kaks viilu musta Fazeri leiba,kaks muna,ribake sinki,pool hapukurki ja ka mõni küüslauguküüs. Leivast lõika sisu välja,et raamistik kandiline alles jääb.Kuumale pannile pilla raamleivad. Ka leiva sisutükid,et neid juurde haugata.Raami sisse löö üks muna kummalegi praadima, nood singiknedlikud/klotsid pilla pääle. Pärast serveeri ohtrate küüslaugutükikeste ja hapukurgiviiludega. Imehea tulemus, kui näljasena proovid.
Poliitikakilluke.Selgub,et valetama harjunud kommunistid tillitavad ka uut Kremlit.Eurostat väidab,et Eestis on tööpuudus kaks korda suurem kui näitab ametlik statistika.Pole raske saada 12,5 % kui töötu tohib olla vaid aastakese ning toetus tuhande krooniga kuus piirdub.Kukud klubist välja,polegi enam õnnetukene,heitunu,vaid happy-happy.
Olge teiegi,soovitab
metskapten Neemo E.Poldre
keda ootab tegevusrohke nädal.

No comments:

Post a Comment