Friday, September 3, 2010

EestiPoiss

siin ,ja teisiti ma ei või.Sest Nõmmelt läbi tormise sügisilma koju laekuda oli kui "luure kangelastegu",riiklik igakuine abiraha käes. Raadiumionu luges uudise kah peale:linna Transpordiameti vana ja hea osakonnajuhataja Vello Lõugas on altkäe hüvitiste :ralliauto Lada ja saja tuhande krooni saamise tõttu KaPo poolt kinni võetud. Tean meest,oleme lävinud. Aimdus on selline,et miskit kõrgemat pilotaazi need pollarid vist viljelevad: tahavad isakese krae ümber silmust koomale vedada,et raadiost taaskord kostuks:"Linnavalitsust rünnatakse.Kordan - linnavalitsust rünnatakse!" No saab siis nalja näha. Seni aga vist jääb lootus,et keegi õukonnast või lähikonnast murdub,laulma kukub.Parbusega,näed, nii ei juhtunud. Poiss taas vaba ning uues ametis särab.
Kuigi vast Ivol oli rohkem pointi pappi krabada kui Vellol.Siiski-no võta sa kinni,kes mille eest meelehead ootab.
Kui ei maksa,siis ootadki raeteenritelt oma papreid mõned aastad, nagu mina kodumajakrundi erastamispabereid.Noh,aga nüüd on OKas.
Nagu ka pojukestega.Eile üllatas mind Patrik,kes tuppa tulles ning laual suhkrutoosi nähes teatas:"Suhkrut ei sööda lihtsalt niisama, lusikaga!" Mida just mina olen talle päevast päeva selgitanud.
Teisel vennaksel,Sebastianil, tekkis ajakirja autoreklaami juures kena võrksukis daami nähes väärt idee: Sellise ostan endale! Liiza selgitused,et naisi ei osteta,vaid nad tuleks ära võluda,ei võetud mikski. Tema teab paremini,tema ostab! Kust pärinevad noorelmehel sellised teadmised?
Et seadusedki on ostetavad ja müüdavad,tõestas just kurikuulus Vilja Savisaar.Kes lammutas ilma loata oma maja miljööväärtuslikul Kivimäel ja taas loata ehitab uut.Heas vanas Ärapanija-vaimus pilas tädi sel puhul följetonivormis Peeter Oja Postimehes.
"Maja vajab meest nagu hull palatit" kõlavat Nõmme vanasõna,väidab OjaPets.
Miks see üldse on teema? Saadik kõrgelt ja kaugelt on kunagi toda poollagund kuuti müünud miljonite eest ühele tundmatule väljamaa ärimehele,pärast jälle tagasi ostnud(?)
Kui see polnud rahapesu,mis see siis oligi?
Raha ent teeb jälle raha.Osta.ee-s müüakse agaralt eesti kroone.Nii on pangapakendis paberkroonid müügis:sajane pakk 600 kr eest.25- kroonise alghinnaks on 80 kr,10-kroonisel aga 40 kr. On ju needki alles pangapakendeist lahti murdmata.
See on tõelisus,reaalsus.Küll aga oli tõest kaugel too kahe lapsega hiina näidisperekond,kuhu expo töötajaid külla viidi.Korrusmaja kahetoalises korteris oli vasttoodud olmestaffi,mitmel alles isegi hinnalipikud küljes. No muidugi,kui pokazuhha läbi,peab ju poodi tagasi viima(?)Oh neid totalitarismikantse küll!
Neegrilotode korraldajad ent ei suuda mind jätta.Kui varasem päss, mr Smith muljetas Londonist,kuidas ma olevat võitnud BMW X6 kontsepauto 2009,ning 750 tuhat Great British Poundi,siis täna tuli uus rõõmusõnum Lausanne,ist- Lotterie Romande olevat eraldanud mulle võidusummaks 2,5 mln euri.Kaua pean kudema ja ootama? Tegelt võiks kumbki juba poole võidust ära saata,mul sünna tulemas...
Maa alla lõksu jäänud 33 Tciili kaevuri saaga jätkub.Kuna valitsus eraldab meeste kaasadele toetust tuhandeid dollareid per naase, tulid ühe kuti eest raha saama tema 4 (neli)armukest.Teisel mehel jälle eks- ning praegune abikaas.Siis marssis kohale ka jorsi pruudiraasuke,kellega mehel väike laps.Küll mõni ikka jõuab!
Olge tragid ja jääge terveks!
Väsimatult teie
Metskapten Neemo E.Poldre
Kel ilmaolude tõttu jäigi
nägemata "Raha ja Kunst"
aga lottovoitto ju tulemas!

No comments:

Post a Comment