Monday, April 26, 2010

EestiPoiss

tervab teid teisipäeval,27. aprillil ning sedastab,et palgaline ullike Sami Lotila on jälle üllitanud ärajoodud põdraonu-ajudega lollikese mõtteavaldused eesti mehe alukalembusest saunas ning ta väikesest organist,mida ei tahtvat pleegitada.Pedrole pühendaks temale pasliku nalja:
Taksist vaatab sisseistunud kliendile otsa ja ütleb: Oh mis imelik päev täna: juba teine pedro mul autos.
-Pole ma päris pedro,poriseb klient pahaselt.
-Noh,sa pole veel päris kohal ka!

Siit ka minu küsimus: Kas Lolita Sami on päris, või pole veel päris kohal? Vat vahel tekib mõte:Kas kodanik BäkM... on päriselt ka või hoopiski Kremli poiste palgalehel peesitav väljamõeldis, ärakaranud soomlane? On ju sadu üsna ehtsaid ülemerenaabreid,kes juba titeeast täitsa intelligentsed, isegi estofiilid,tõelise sugulasrahva esindajad.
Kui nüüd üleminekuks kajastada me emalendur Liiza mõtteavaldust eilse uudise pihta: mulle küll ei meeldiks too uus, virtuaalne internetipoe riietumiskabiin. Sealt ei paista,kas rõivas sobib mu nahavärviga(?) Tere talv,ega ma mulatitariga ühte heitnud pole! No mina küll kahtlustan,et mängus naisinimese alateadlik hirm pervodest turvameeste ees,kes seadnud oma piilukaamerad naiste riietumiskabiinidesse ning seiravad oma käsitöötundide ajal, kuidas tibid toimetavad ning mida põnevat põhivarustuses(?).Ja hoidku, kui mõni hull riputab su alastifoto sealt virtuaalsest kuudikesest otse facebooki või jutuubi. Kus selle häbi ots! Nii et too uus nipp-virtuaalne proovikabiin ei passi Liiza arust kohe mitte.
Aga mo salablondiini nikotiinilembuse pääle mõeldes meenub eilne leheuudis:teadlased olevat avastanud suitsulembuse geeni. Mida aasta edasi,seda huvitavamaks see eluke läheb:mitte ammu tuvastati alkolembuse-geen. Nüüd juba suitsutegemise oma kah.Millal tuvastab kõikjaletungiv teadlasesilm,et on olemas ka suurte-inimeste-asja geen, mis ärgitab poeglast vastassooga intiimsuhtluse-maailma? No päris kindlasti on olemas pedrogeen ja pedogeengi.Viimane kisub kui vääramatu jõuga pisikeste inimeste kallale. Jubedad loomad, kes hoolitsevad Angeli klubi järelkasvu eest,ma ütlen.Et oleks neid, kellele riputada külge Angeli helkurid, miska pimedamalgi sügisööl eksimatult oma ohvrit tuvastada!
Kuna jutt juba nii kurva õnnetuse pääle kiskus,et paljud toredad ja intelligentsed poeglapsed tänaseski Eestis väärakatena sündinud, kaldu omasooliste poole. Siis meenub Mikihiiremaa teadurite nägemus: pederastiat ei pea ravima vaid keemilise kastreerimisega. Piisab imekena naisisiku leidmisest, kellega pedro saata ööd veetma. Et tibi pakuks tollele hälvikule kõrvulukustavat, unustamatut, kõikehaaravat seksi.Misjärel teise poeglapse sumpsi uuristamise mõte kaduvat kui nõiaväel.
Siit maaväliste teemade manu. Mingid isehakanud eksperdid pakuvad, et järjest enam juhtuvad tulnukate maal nägemised olevat johtunud sellest, et maavälisel tsivilisatsioonil olevat ressursid lõppenud miska rohemehikesed,kel üks silm laubal,käivat nüüd meie mail lisa luuramas.
Mingi tõeiva siin varjul näib olevat: Ku idanaabril ressursside põhi paistmas, saatnud nemadki oma rohelisse riietatud püssimehed neljakümnendail Baltimailt nodi ja tarkust otsima. Nii tuldigi isakese käsul tankiga meile nö turismireisile...
Meil oli õnne-paljud helgemad pead,kes oma intelligentsuse eest karistatud said,jäid saatuse tahtel ellu.Kas pääsesid svenssonite poole või mikihiirte manu pakku või tulid karmist Siberi külmast kohalike elujärge parandamast eluga välja.
Lõpetuseks. Pojukeste läheneva neljanda sünnipäeva puhul võtsin jutuks võimaliku kingituse: jooksuratta. Selgus,et pojude issi Jensu pidas tõukeratast jooksurattaks(?)Noh,võib ka nii öelda,kuigi tõde on mujal. Ilmselt tuleb googeldada kui näinudki pole.
Olge meheks-aga mitte minu naisele!
Kellest loodan saada modelli.
Aga EMA saitil polnud mainitud,et mu vana tuttav daam,modellinduse ema Margit Jõgger oleks sellega seotud. Oleks see nii,siis laseksin vanameister Mati Hiisil teha Liizast korraliku portfoolio.
Aga tolle idee pistaks kaugemasse suhtlisse, et tuua esile üks oluline tähelepanek igapäevaelust.Meie,kes me oleme riigiusuks muutnud kuldvasika altari ees kummardamise ja õpetanud,et midagi tehes saab kommi(raha),pole ometi hoomanud:soovides,et inimesed asuks kodus prügi sortima,unustanud täiesti nende töö materiaalse hüvitamise poole.Näiteks mind noomib Jensu kogu aeg püüdlikkuse eest plasti väljasikutamisel ning RagnSellsi kotti toppimise eest.Visa järjekindlusega pistavad nooremad plasti ikka olmeprügi sekka ja minukogutugi surutakse vahel sinna:prügikast ju niigi pooltühi,ega ju sulle selle eest maksta,et prügi sorteerid!Kui kuulsin diili algul et ürgne Möirga,Hiina vaevleb plasttooraine puuduses ning et minugi panus läheb granureelituna pisikeste pilusilmade tööstusse,olin kohe valmis kollast rassi aitama.Sest kui neil kisub madinaks kurja karuga,ründab see ritsikaparv üle maa ja nosib kõik paljaks ega jäta sõjakale naabrionule võimalustki oma läänenaabrile kurja teha. Sorry,pikk jutt,aga prügiveofirma võiks minu pealt teenides ikka mu sodi tasuta ära vedada.Nii saadud tulu katteks või sedasi. Vat kui rohelised oleks meil ehtsad rohelised, ju siis tõe jalule seaks selmet kohtu kaudu tuvastada,kes hele-,kes tumeroheline(?)
Aga teie mõelge kuidas oma elu parandada
Eesti elu edendada.
Iga eede on teretulnud!
Ja nägudeni siis
endiselt teie
Neemo E.Poldre

No comments:

Post a Comment