Monday, April 26, 2010

EestiPoiss

Servus,semud!Tänasel esmaspäeval olen hoogsalt vanaauto-managemendi rakkes. Esmalt kõllas MatiLaos,meediaärimees,kes on huvitet Kurtna restauraatorite päeval oma DVD promo tegemisest.Ja siis kõllas KriisaTom, et kipuks 7..8 mail Soome ja kas Simo võtaks ta vastu, nagu kuujagu tagasi sai lepitud. Nüüd on Pyykkönenil kiri meilboxis ja koolipapa ning raadiohääl Piibur teavitatud.
Mina aga katsun võtta teadmiseks,et minu tunamullune innovatiivne mõtteidu:uljad maanteelendurid maksku rohkem liikluskindlustusmaksu kui rahulikud,mittetõmblevad kulgejad,on leidnud ideekaaslasi. Eile teavitati telkus,et kindlustajad pääsevad tänu seaduseparandusele nüüd ligi arhiivile,kus kajastuvad liiklushuligaanide apsud ja karistused.Oli ju valus ning ebaõiglane kuulda neil,kes 10...20 aastat murevabalt põristanud, et tariife vaja jälle tõsta, sest avariisid taas rohkem. No mis see patuta liikleja mure,mis joobnud ullikesed toimetavad? Jaa,ka roolijoodikute kangelasteod minevat kirja,et on riskirühmas kui alkonaudid.
On ikka veel õiglust siin Põhjataeva all, ma ütlen.
Selleski mõttes, et Masu on taandumas. Äsjasel Maamessil läks Tartus kaubaks ka 2,2 miljoniline teraviljakombain.
Poliitikamaastikult justkui meenutusi lapsepõlvemaalt.Mai- ja revolvripühade aegu näidati ikka Kopli Madruste Klubis tasuta vene sõjafilme. Nüüdki ajalugu kordub.Venemaa saadik Uspenski, kes tavaliselt vahelüli viienda kolonni palgaliste riigipöörajate ja Kremli pisikeste vahel on nüüd teavitanud suurest kinokavast,mis surematut kangelastegu kajastab. Ning kohe Estonias tulekul vägev concerto grosso.Ja mis eriti humoorikas:kui esimesil Afganistani sekkumise päevil kiideti parteikontrolli-aluses meedias:aga teist ju polnudki-et venelastel on dessantväelased: sinised baretid,kes valdavad palja käega tapmise kunsti ja mäletamistmööda kukutasid just nemad Iraani seadusliku valitsuse. Vat samade retside jõuk on saanud hellitleva hüüdmime "Helesinised baretid" ning loonud oma ansambli ja tulevad sellega Estoniasse esinema. Kas KaPo teab, kes on värvi muutnud?!?
Lõpetada oleks paslik Vene suursaadiku Nikolai Uspenski kaheti mõistetava sõnumiga: Kõigi teises maailmasõjas hukkunute ühine mälestamine on võimalik, kui eri pooltel sõdinud veteranidega tegelevad organisatsioonid võtavad omaks sõja tagajärjed,nii nagu neid väljendati Nürnbergi protsessil, ega loo AGRESSORIST KANGELASMÜÜTI (minu rõhuasetus-toim.)
No muidugi, kuidas võib pelgalt tsiviilelanikega asustatud Tallinna VABASTADA? Ainult relvastatud agressioon oli siin võimalik, sest fritsud,need teised natsid olid pagenud kabuhirmus ja päev varem...
Tutvuge ajalooseikadega ja harige ennast!
Agressorid pole mingid kangelased,et te teaks!
Parimatega
ikka teie
Neemo E. Poldre
P.S.Järgmine Eesti Nokia vallutamas laia ilma. Leiutati Maarjamaal üks väga väärtuslik lahendus:internetipoe virtuaalne proovikabiin Fite.me kus inimkujulised robotid arvutitarkvara abil riideid passitavad. Kas see on tiigrihüppe tulem või jätk,selles on küsimus.
Olgu kuis on-ikka olen rõõmus!

No comments:

Post a Comment