Sunday, January 24, 2010

EestiPoiss

siin Nõmme lumiste mändide alt terviseid saadab.Just võõrustasin klassivend Jaanust, kes kui sõnumitooja-messenger astus poeteel läbi.Muljetas kes ja kuidas tutvuskonnast elab ja on.Samas helistas Tiiu Kõrvits Liizale ja ta Toomas vastas mulle meilitsi. Küsisin juba eile,kuidas talvevangis olijail Vihulas eluke veereb ja mis tehtud, mis teoksil.Nädalalõpul ju trehvame onu Heiki sünnal,kes peaks juba olema aastakest paar vanem poolsajandist.
Praegu just iluuisu Tallinna EM-i galaetendus käimas ja Mimmi üritab ühe silmaga üle sokikudumise vaadata kuidas meie kümnes koht Jelena Glebova liuskleb.Ta väidab küll,et meeste sõitu tüki põnevam vaadata. Aga Leenakest nähes mina seda mõtteidu ei toetaks -lahe temperamentne tibi teeb jääl mis ise tahab. Ainult hüpped kuidagi arglikud on - vist kardab läbi jää kukkuda(?)
Meenub lugu huumoriklassika varamust:abielupaar istub teleri ees, kus näidatakse iluuisutamist.Onkel piidleb-piidleb ega pea vastu: vat sellise näitsikuga teeks minagi vabakava!Naine kurjustab: saa enne kohustuslikuga hakkama!
Vana,aga ajaproovile vastu pidanud lugu.Kas peavad ajaproovile vastu ka kõiksugused petukirjad internetis?
Sain eile meilboxi sõnumi,et olen üks kümnest ja "kallis võitja,kes võitis kontseptauto BMW X6 /2009 pluss 750.000 GBP-d cashi",mille puhul pean andma oma täisnime,vanuse,ameti ja moblanumbri pluss postiaadressi - loovutusprotsessi käivitamiseks. Lähetama mr.Alex Jefersonile tolle andmestiku.Kunagi aasta tagasi juba SEB pangast uudistasin,kas pelgalt nende vabalt saadaolevate andmetega,kus pole ID-koodigi saaks kurikael minu arvel laenu vormistada.Nõmme pangakontoris rahustati küll,et ei saaks.
Bemuga müttaks mönuga järgmise talve lumehangedes kui seda va boonusrahagi ligi tiksuks.Näljane unistab ikka leivast,ning mina piisavast talveküttevarust ja soojamüüriga kaminast.Autovahetuski polee pahaa.
Unistusteta inimene on kui tiibadeta lind,olevat väidetavalt öelnud suur humanist Uljanov,kikkhabemega massimõrvar.
Pöörakem pigem pilgud talvekülmas Maarjamaale,kus Postimees avaldas pildikese praeguses tippkülmas Mäo lähedal asfalti lappinud teetöölistest.Meie tingimustestes seda lehenupukest toota on imelihtne: Mäos on ju teeäärses kohvikus Wifi levi,ning kui laptop ligi,vaatad asfaldikulle ning teise silmaga auto näidikupaneelil digitermomeetrit.Siis võtad mobla ja teed pilti.Läbi juhtme pistad arvutisse.Kohvitoas kärgid capuccino lauale ja meisterdad nupukese. Klõps- ja läinud!Ongi lehetegijail kaastöö kohal ning kolmanda külje ülanurgake täidetud.Sama lihtne on toota Tv3 tarvis vaatajauudise-klippi mida me kõik uudiste lõpukaadreis näeme-pärast vastava tunnuslogo näitamist.
Aga külmapealinnast Jõgevalt on prognoos: täna öösel lähetatakse termomeetreisse -32 kraadi .Ja Lõuna-Eestis põles öösel maha laut lehma ja nelja lambaga.Kohaletuisanud päästjad olnud hämmingus,et läbi hangede tulekoldele ligemale ei pääsenud ning et jääs kõik veevõtukohadki(?) Kuupealt tulite või,seltsimehed?
Elage nii,et teid tali ei üllataks.Sest taeva ta ei jäänud.
Olge siis mõnusad!
Parimatega
teie Neemo E.Poldre
P.S.Aga oma andmed põrutasin mr Alexi poole teele.
Näis,kas luuvars paugutab?

No comments:

Post a Comment