Wednesday, January 13, 2010

EestiPoiss

tere tragidele eluspüsijatele!Tunnen minagi oma päevadest siirast rõõmu:kusagilt ei valuta ja tatsan ikka erksalt kodumail.Käisin just linnukeste söögimajakest täitmas.Vat ratastoolis see ep mitte õnnestukski.Nüüd sain Issanda linnukesi raske lume ajal rõõmustada. Kui minule pennike pudeneb,pole kurb neilegi eraldada. Säästukast soetasin eile säästulindude rasvapalle 17,5 eegu eest. Rikkureile Selveris serveeritakse sajaseid pakendeid,sestap Liizagi eile ei ostnud.Ja õhtul kui klubisseminekut plaanisin helistas lendur Liiza ja kurtis,et miskine akulaadimise-tuli silma riivab. Teatasin,et võib seiskuda see lumesaan.Ei läinud veerandtundigi kui kõllas,et püsib Raja tänava kunstimaja õuel kui liimitult.Mida teha? Tule mõne autoga koju ja haara kaasa justlaetud teine aku, pakkusin.Aga enne jõudis vennake appi:tellis Tarmo sõpru kohale treileriga,nood lohistasid rikutud saanide varjupaika.Täna katsuvad genekat arstida kui viga seal.Võis ka rihm lennata kuna kõrbehaju oli ligi.Aga kes tänapäeval kohapeal riket tuvastab?Taolised tegijad lähevad koos minuga Pärnamäe grilli.
Õnneks elavad edasi rõõmsameelsed Karlid,me pojukesed.Kel pole autodega tulevikus muretki - jumalteab,millega küll siis põristavad.
Ühest vennakesest ju luulesepp võrsub,vist etem kui Karl Martin. Vaevalt et Sinijärv juba kolmeaastasena teadis öelda nagu Sepokene kui kaminas paber tuld võttis:tuli tuli peidust välja.Eile õhtul vaatab aknast õue ja täheldab:pime on väljas.Ja päike läinud magama pilve taha.Nii on luulevalmidus nooremehe romantilises hinges esialgu varjus,pole peidust välja tulnud,magab teiste ideede taga?
aga mina-mees küll ergas ja ärkvel olen.Sest avastanud endas hoidiste fiilingu.Mamma kirsiliköör vist ajendas,et oma suhkru-ja sidrunihoidisele hundijalavee peale valasin ja nüüd sidruniliksi tibakesi limpsin.Etem kui vene babuuljade väljamõeldud drazee- ja karamellkommide peal leotatud vodka.
Teine mu väärt tänavutalvine hoidise-eksperiment oli Felixi mee-ja sinepikastmes säilitatud Leedu heeringas Viciunas.
Loovisikute lainepikkusel katkestan.Lähen Soome Instituuti raamatuesitlusele.
Stopp ja side lõpp.
teie Neemo

No comments:

Post a Comment