Tuesday, March 1, 2011

EestiPoiss

immestab,et naabrite välisminister Lavrov jälle ÜROs oma äraleierdatud plaati ketrab. Et justkui rikuksid baltlased pärismuulaste inim-õigusi, jättes nad kodakondsuseta. President Ilves pareeris vastulöögiga:kodanikuks saamise eeldus oleks minimaalne kohaliku keele oskus.Mis siin arusaamatut,mõistetamatut?Meie vabatahtlikud Tallinna Puudega Inimeste Kojas tulid Eestisse septembris Rumeeniast, Ungarist ja Austriast ning olen kõigiga vabalt riigikeeles rääkinud juba jõuludest alates .Kas need noored on mingid üliinimesed?
Mul tekib usk iseendagi ülivõimeisse päev-päevalt.Kui partei ja valitsuse loodud Paanikaministeerium pakub pidevalt meedias uusi ennustusi valimistulemuste kohta. Tekib mingi dissidendi-tunne,et oleksin justkui pesueht vastaline,keda peljata. Samas on südamesopis teinegi tore tunne:suudan pakkuda tasuvat tööd nii paljudele kaasmaalastele,kes koostavad noid pseudogallupeid,-emoreid ning -polle.Sest kord olevat minu nö vastupanuliikumise seltsi toetus üks,kord kolm-neli (?) protsenti. Pole hullu,tähtis vaid,et jää hakkaks liikuma,härrad vannutatud mehed!
Nädalavahetusel on plaan Pärnus Liisa ning Heiki-Marjuga tähistada pulmaaastapäeva. Pühap. õhtul kogub hoogu valimiste afterparty Nordic Hotel Forumis, kuhu just saatsin osalusteate.
Koos oma roheliste relvavendadega oleme kui Robin Hoodi kamp vanades Sherwoodi metsades,nii ilmselt paistab hirmunud vastasele.
Hingel kripeldab näiline alkovastane kampaania,mille käigus otsustati tõrjuda noored Õllesummerilt.Polee pahaa,ütleks klassik,sest miks peavad nooralkonaudid sedasi LÄBUSTAMA-JUSTKUI "KULTUURSELT JOOMA ÕPPIMA".Perede kohus on näidata isiklikku eeskuju alkossesuhtumisse. Nii on teinud mu isa ja mina oma lastele.Pähe ei mahu, miks väidetavalt kooliskäinud Suured Juhid ei märka,et (kordan ennast): igasugu leebete alkodrinkide,maitseõllede jms abil soodustame nooralkonautide juurdekasvu. Riigikassa täitmise nimel ei häbene kutsutud ja seatud meelitada napsi juurde lapsi ja noori.Miks?
Tundub,et uus väljakutse rohelistele.Lõpetada solkjookide tootmine ja promomine.
Kui olete päri,kirjutage,helistage joonistage.
Parimatega teie paadikapten
Enno E.Poldre
P.S.Eile õhtul hämmastas peret noorkunstnik Patrik Poldre.Kes keeldus koos ema ja vennaga minemast Jannseni poodi,kuna OLI VAJA ÜKS PILT MAALIDA(?)
Hämmastav,sest alati annab poodiminek maiasmokale shansi nõuda kohapeal kommiostu. Vajalik pilt saigi senistest värvikaim ning leidis aukoha mu arvutinurga seinal.

No comments:

Post a Comment